hei, jeg heter henrik.
så koselig at dere kom på besøk!

les mer..

Lørdag den 14ende februar 2009 giftet Randi & Klaus seg i det storslåtte Thorskogs Slott i Sverige. Dette er, som jeg tidligere har nevnt, et helt fantastisk sted og det var en helt spesiell stemning bare å være der. Det var noe ordentlig gammelt og lunt over det hele; kanskje fordi man går rundt på en 800+ år gammelt område og i en snart 300 år gammel herregård som i 1892 ble gjort til slott av varvspatron Petter Larsson. Randi & Klaus ble også viet av en slik Patron inne i den gamle Jegersalen. En intim sal full av stearinlys, stein og tre; perfekt for seremonier.

Hele lørdagen var jeg omgitt av alt fra blå himmel med solskinn, rustninger, eldgamle bøker, elgehoder, flotte erhverdige saler, lekende ender i dammen, fantastisk service på slottet, lukten av vilt i ovnen og koselig røyklukt fra peisen og veldig mye kjærlighet. Randi & Klaus har vært sammen i mange år og deres kjærlighet var veldig lett å fange med kameraet mitt. Det var ordentlig koselig :)

For meg markerte dette også mitt aller første internasjonale bryllup, og det var utrolig gøy å reise til et annet land for å fotografere! Det vil jeg gjøre mer av :)
Nok prat fra min side, her kommer bildene!

vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg

vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg vinterbryllup thorskogs slott bröllopsfotograf göteborg bröllop göteborg

Større slideshow

Tags: , , ,

 1. Kristin A. Lorentsen:

  …Måtte inn og se på bildene igjen;
  Utrolig flotte bilder, hvor du har klart å fange stemningen av helgen. På slutten av slideshowet er ikke øyet helt tørt :)
  <3

  http://www.youtube.com/watch?v=u44MCVWCEDE
  Radka Toneff – My Funny Valentine

 2. henrik:

  Tusen takk for det, Kristin! Det var gode ord, og veldig snilt sagt av deg :) Kjempeglad for at du liker bildene mine så godt!!