hei, jeg heter henrik.
så koselig at dere kom på besøk!

les mer..

På lørdag den 9. Mai var det igjen duket for bryllup! Stina & Andreas giftet seg i den flotte 1100-talls kirken Tanum Kirke, og hadde festen sin på Haga restaurant hvor de ankom selskapet i helikopter! Stina begynte dagen sammen med sin søster hos Sanz Frisør på majorstuen. Deretter fulgte jeg Andreas og resten av gjestene i en buss fra frognerparken til Kirken. Det er så morsomt å kunne fotografere bryllupsdagen fra flere forskjellige synsvinkler og situasjoner! Det var en flott dag, og bruden fikk til og med noen få regndråper i sløret for god lykke! Her kommer det noen bilder :)

No tags for this post.

 1. kathrine Lindsay:

  Hei!

  Ville bare si at jeg syns du tar enormt fine bilder :))
  Lei for at vi ikke brukte deg på vår store dag for to år siden… :(
  fotografen vi brukte var grei nok… men etterarbeidet var elendig.
  Dyrt og trist.

  gjør du andre ting enn bryllup ?
  feks. barnebursdag?

  hilsen kathrine

 2. henrik:

  Hei Kathrine! Tusen tusen takk for de utrolig fine ordene dine :) Trist å høre om din opplevelse, sånt er ikke noe gøy.. Ja, jeg kan gjøre barnebursdager også :) Send meg gjerne en epost ved å klikke på “Kontakt meg” øverst til høyre på denne bloggen, så kan vi avtale nærmere! Hilsen Henrik :)