hei, jeg heter henrik.
så koselig at dere kom på besøk!

les mer..

Nå for tiden er det veldig mye på gang! Livet mitt dreier seg om bryllup på absolutt alle måter for tiden :) Både i jobb og privat. Når jeg skriver dette er det 11 dager igjen til vår egen bryllupsdag på Tjøme den 25. juni! Jeg gleder meg utrolig mye!! Samtidig er det veldig inspirerende å få ta del i andres bryllup hver helg, så nært inntill mitt eget… Jeg har alltid syntes at bryllup er utrolig flott, og en så vakker begivenhet mellom to mennesker, men nå kan jeg relatere enda mer. Jeg kan være litt i deres sko når jeg fotograferer, og det er veldig koselig…

***

Det var sommeren 2009, og den gode venninnen var helt sikker på at hun hadde funnet mannen i Anne-Christines liv. Hun fortalte om ham, pratet om ham, disket opp en sushimiddag – og inviterte henne over for å prate enda litt mer om ham. Etterhvert ringer det på døren. “Nå kommer Kjetil”. Anne-Christine vurderer å hoppe ut fra balkongen… I neste øyeblikk er hun veldig glad for at hun droppet tanken om en heller rask nedstigning.
De to finner tonen med en gang. De er på bølgelengde.

Hotellrommet er stille, mørkt og behagelig avkjølt denne varme sommerdagen i Barcelona. Det er tomt, men fult av forventning. Det norske paret er mette og fornøyde der de spaserer tilbake fra den bemerkelsesverdig gode restauranten. Rasling med nøkler, åpne-dør-knirke-lyd, rett inn på badet, låsen, lyset, ringen… Hun, på kanten av sengen, undrende… Han, bort til kofferten, en liten svart boks. Uberegnelige hjerterytmer.
Ett kne – tre ja. Ringen settes på fingeren, og i samme øyeblikk flammer musikken opp i karnevalet ute i gatene…

Anne-Christine & Kjetil giftet seg i den flotte Akershus Slottskirke, og hadde middagen og festen sin på den ærverdige Gamle Logen i Oslo.
PS: Under seremonien deres hørte jeg den vakreste stemmen jeg noen gang har hørt i en vielse. Benedicte Vinje sang ‘Du är allt’ av Sonja Aldén, med en så utrolig varme, tilstedeværelse og følelse. Det var helt magisk.

Tusen tusen takk for at jeg fikk ta del i, og fotografere den nydelige bryllupsdagen deres, Anne-Christine & Kjetil :)

Her kommer et par bilder:

Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke Dyktig fotograf til bryllup Den Gamle Logen Benedicte Vinje Anbefalt fotograf i Oslo Akershus Slottskirke

 

 

Tags: , , , ,

 1. Stine:

  nydelige bilder Henrik!føler meg som fluen på veggen når jeg ser gjennom bildene:)

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Stine! Så stilig å høre at du føler deg som fluen på veggen når du ser dem! Det er hensikten, så det er veldig tøft at du sier. Thank you, thank you!

 3. Drea:

  Du er så god på det der! :) Ser ikke ut til at du møter noen utfordringer med lys eller noe som helst, du. Vakkert :D

 4. Drea:

  (Med det mente jeg selvfølgelig at du er så flink at du får alt til å se bra ut – til og med der du antagelig ikke har optimalt lys!)

 5. Henrik:

  Kjempehyggelig å høre, Drea! Fordi det er netopp det jeg forsøker å få til; å gjøre det best ut av situasjonen, uansett lysforhold! Så takk igjen :)

 6. ingrid:

  Herlige øyeblikk du har fanget her Henrik!! og ville bare også få ønsket deg Hjertelig tillykke med din stoore dag på forhånd!! Ikke mange dagene igjen nå! Gleder meg kjempemasse til å se bildene!! Gratulasjonsklem herfra :)

 7. Anne-Margrethe:

  Nå er det lenge siden jeg har kikket innom bloggen din, men her var det jo fantastiske bilder som alltid! :) Slenger meg på kommentaren om flue på veggen, for det føler jeg virkelig at jeg er! :)

 8. Kristine:

  ååå! Leverer som alltid :)

 9. Lise:

  Hei!

  Du tar fantastiske bilder! Helt enig i at det er som å være en flue på veggen, fantastisk!

  Jeg skal lurer litt ( les ekstremt!) på hvordan du får disse lyse lette bildene dine. Kan du si noe om hvilken linse du brukte til disse bildene?

 10. Henrik:

  Tusen takk for de snille ordene alle sammen! Lise: Klart det, jeg bruker vanligvis Canon 24mm 1.4, 35mm 1.4, 50mm 1.2 eller 85mm 1.2.