Lørdag den 14ende februar 2009 giftet Randi & Klaus seg i det storslåtte Thorskogs Slott i Sverige. Dette er, som jeg tidligere har nevnt, et helt fantastisk sted og det var en helt spesiell stemning bare å være der. Det var noe ordentlig gammelt og lunt over det hele; kanskje fordi man går rundt på en 800+ år gammelt område og i en snart 300 år gammel herregård som i 1892 ble gjort til slott av varvspatron Petter Larsson. Randi & Klaus ble også viet av en slik Patron inne i den gamle Jegersalen. En intim sal full av stearinlys, stein og tre; perfekt for seremonier.

Hele lørdagen var jeg omgitt av alt fra blå himmel med solskinn, rustninger, eldgamle bøker, elgehoder, flotte erhverdige saler, lekende ender i dammen, fantastisk service på slottet, lukten av vilt i ovnen og koselig røyklukt fra peisen og veldig mye kjærlighet. Randi & Klaus har vært sammen i mange år og deres kjærlighet var veldig lett å fange med kameraet mitt. Det var ordentlig koselig :)

For meg markerte dette også mitt aller første internasjonale bryllup, og det var utrolig gøy å reise til et annet land for å fotografere! Det vil jeg gjøre mer av :)
Nok prat fra min side, her kommer bildene!randi_klaus_005792

randi_klaus_003022randi_klaus_008562randi_klaus_008631randi_klaus_00776-edit1randi_klaus_01280-edit2randi_klaus_01262-edit1

 1. Kristin A. Lorentsen:

  …Måtte inn og se på bildene igjen;
  Utrolig flotte bilder, hvor du har klart å fange stemningen av helgen. På slutten av slideshowet er ikke øyet helt tørt :)
  <3

  http://www.youtube.com/watch?v=u44MCVWCEDE
  Radka Toneff – My Funny Valentine

 2. henrik:

  Tusen takk for det, Kristin! Det var gode ord, og veldig snilt sagt av deg :) Kjempeglad for at du liker bildene mine så godt!!