//

Alexander Kiellands plass. I dag, som alle andre dager, har over ti tusen biler passert plassen. Fem tusen mennesker har steget av og på busser. Men to personer er på vei til en taxi. Bjørn Andreas følger Christine til holdeplassen. Det er sent. Blinklys, frontlykter og dunkle gatelamper skinner på dem. Kun én måned siden de møttes på den baren. Så tilfeldig. Koselige meldinger. Ved en rad av drosjer kysser de for første gang.

De drar til Paris. Flytter sammen. Og kjøper hytte. Det er november i 2010, og de er på vei opp til den. Bjørn Andreas kjører i vinterlandskapet og lurer på hvordan han skal gå frem. Han har med ringen, og prøver å forberede seg. Lyden av kram snø, og dype fotavtrykk. Tredøren ønsker velkommen. Igjennom stuevinduet kan man skimte ham nede på et kne.

Christine & Bjørn Andreas giftet seg i Ljan Kirke, og hadde mottakelsen sin på det ærverdige Grand Hotel på Karl Johan. Det var så koselig å følge dem igjennom hele bryllupsdagen.. Vi tok en liten tur innom Operaen etter kirken, og der møtte vi på en gruppe folk som hadde russe-gjenforening. Da de så oss begynte de å synge «chikkelacke, chikkealcke, show show show, bommelacke, bommelacke, bow bow bow, julekake, julekake, hjembakt brød!» hehe.

Tusen takk for at jeg fikk være bryllupsfotografen deres, Christine & Bjørn Andreas!! :)

//

 Samtidig, på den andre siden av byen…

 1. Christine Wendelborg:

  Nydelige bilder som alltid Henrik! :)

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Christine!! Så koselig av deg å skrive :) Ønsker deg og dine en kjempefin påske!

 3. Silje:

  Helt utrolig flotte bilder du tar Henrik!! Du er så superduperflink!!!

 4. Terje S.:

  Det er så spennende å titte på fotografiene dine. Er så fulle av liv og glede og energi. Får alltid massevis av inspirasjon når jeg stikker innom nettsiden din!

 5. Veronica:

  Fantastisk!! Som hver eneste gang :) Sier det om og om igjen, du er så ekstremt flink!

 6. Annemari Ruthven:

  Love your work. Such beautiful moments captured!