Jeg er så utrolig glad for alle bryllupsreportasjene jeg får lov til å lage! Og så er jeg like utrolig glad i kundene mine som ikke bare setter pris på det jeg gjør, men som også naturligvis er de som gjør at jeg kan gjøre det jeg gjør, slik jeg gjør det! (Det gjør ingenting å benytte ordet gjør opptil 5 ganger i samme setning. Så det så.)

Den 19. September var det tid for urbant bryllup på Månefisken i Oslo! Elise & Eivind hadde bestemt seg for å leve sine liv sammen, og lovte hverandre det denne flotte sensommer/høst lørdagen! Det er så fint lys på høsten; når solen står litt lavere på himmelen enn på sommeren så blir det jo mer vinkel på lyset, samtidig som lyset er varmere, gir lengre skygger og skaper mer stemning. Synes iallefall jeg! Elise begynte dagen sin hos Lene på Skum Frisør og vielsen og festen var på Månefisken. Det var en ordentlig koselig dag, og jeg synes det var veldig lurt å ha alt samlet på et sted midt i byen! Veldig tøft! Vel, nå kommer noen bilder som dere kan titte på!elise_eivind_00020elise_eivind_00315elise_eivind_00362elise_eivind_00397elise_eivind_00572elise_eivind_00596elise_eivind_00838elise_eivind_01524elise_eivind_01243elise_eivind_01469elise_eivind_03582elise_eivind_03618elise_eivind_03915

 1. Trine Bjervig:

  Utrolig bra Henrik :)

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Trine! Snillt av deg :)

 3. Eva:

  Veldig bra! Du er så utrolig dyktig. Nydelig lys på bildene. Både ute og inne:) Jeg blir veldig glad hver gang det er noe nytt å titte på her inne. Det er til stor inspirasjon:)

 4. Henrik:

  Kjempesnille ord, Eva! Tusen takk for det! Ordentlig glad for at jeg kan være til inspirasjon!!

 5. Tanja:

  Utrolig flotte bilder, lys, vinkel farge ja alt.
  Så moro å følge de gjennom hele dagen.

 6. Jess1:

  Kjempeflotte bilder!!!
  Bøyer meg i støvet for din dyktighet – nok en gang ;o)

 7. Elise:

  Hvem synger egentlig på dette slideshowet? Spør her fordi det kanskje er andre som lurer. Den sangen er fantastisk! Hilsen den sykt fornøyde brura:)

 8. Henrik:

  Ja, den sangen er kjempefin!! Hun heter Amy Seeley, og sangen heter Gravel Lines. Bare klikk på den lille note-knappen til høyre rett under slideshowet så kommer du til websiden hennes! :)

 9. Elise:

  åh, det enkleste er ofte det beste, gitt. Jeg prøvde det programmet på iphonen som kjenner igjen sanger, og så sto det der hele tiden…

 10. mamma:

  Jada-du kan!
  Og effekten av musikken og bildene sammen er upåklagelig!

 11. terje aamodt:

  Godt jobba Henrik :-) Veldig flotte bilder.