Jeg var så heldig å få lov til å fotografere mange bryllup i 2009, og det er veldig vanskelig å velge ut enkeltbilder fra alle disse flotte bryllupene. Jeg føler på en måte at bildene er en del av en helhet, at de er som små biter av et puslespill som til slutt danner et stort bilde av hvordan bryllupsdagen var. Men det er uansett gøy å titte litt tilbake og plukke ut noen bilder fra stedene jeg har vært, menneskene jeg har møtt og hendelsene jeg har dokumentert. Det er utrolig gøy å kunne få reise rundt og oppleve så mange forskjellige situasjoner, sammenhenger, seremonier, følelser, brudepar, mennesker og øyeblikk. Derfor har jeg igjen, som sist, hentet frem noen flere bilder fra ifjor for å dele med dere..

PS: Akkurat nå leter jeg etter kjærestepar med eller uten ringer på fingrene, til en ny type naturlig fotografering som jeg etterhvert skal tilby :)
Ta gjerne kontakt med meg for mer info og et veldig godt tilbud…  Klikk her om du vil!

Her kommer litt flere bilder fra 2009!

 1. Silje:

  Hei! Når jeg slår på og av speilrefleks kameraet mitt så begynner det å dure i den linse “boksen” på kameraet mitt… har det skjedd med ditt før? evt, hva kan være galt? er alltid forsiktig med det, så det var så rart liksom;) fint om du kunne svart på min blogg, sånn at jeg ser når du svarer :)

 2. HansHB:

  Enda en flott og levende fotoserie fra et bryllup. Herlige bilder som vil gi mange, flotte gode minner…

 3. Dagrun:

  Blikkene du fanger, de gjør så utrolig mye! Blikkene gir stemningen (mye annet også, men du er fantastisk dyktig til å skildre en situasjon). Hatten av!

 4. Drea:

  Nydelige bilder som alltid! :) Veldig stemningsfulle!

  Spennende med ny type naturlig fotografering, jeg gleder meg til å se! :D

 5. Gry:

  Herlige bilder, og du er flink til å formidle det som skjer. Favoritten min er bilde nr 4 – helt ubetalelig!

 6. Heidi M. Klingsheim:

  Nydelige bilder, som alltid! Du er flink!

 7. Tanja:

  Vakre bilder fulle av kjærlighet :)..Jeg har litt lyst til å kontakte deg for å bli fotografert, men både gubben og jeg er rimelig kamerasky hihi.. vel, jeg er veeldig spent på å se de nye type bildene du skal tilby

 8. Charlotte:

  Vakre bilder, fulle av stemning som alltid. Du er god på å fange de flotteste øyeblikkene.

  er veldig spent på hva slags naturlig fotografering du skal tilby :)

  Ha en super helg!!!

 9. Fotograf Trine Bjervig:

  Flotte bilder Henrik! Gleder meg veldig til å se hva du skal finne på :)