De så på hverandre. Men begge var de for sjenerte til å tørre å si hei. Det var 4. april 2009, og de sta vennene deres ga seg ikke før de to hadde hilst på hverandre. Denne vårkvelden, på utestedet på Rena. Etterpå var Camilla og Ronnie uadskillelige…

Lille julaften, samme år. Ronnie går ikke å legger seg samtidig med Camilla. Istedet pønsket han på noe lurt. Han sitter med kjøkkentavlen i fanget, og en tusj i hånden. Han begynner å skrive. “…Hvert sekund uten deg, er som et år uten en del av meg selv. Du har gitt meg det jeg har savnet hele tiden før deg, og fylt et tomrom i livet mitt. Du er brikken som manglet for å gjøre meg komplett… Kunne du tenke deg å bli min hustru, og la dette bli begynnelsen på resten av livet vårt sammen?…”
Han tegner to bokser for å krysse av på.

Julaften, og Camilla står opp, går mot kjøkkenet. Hun skjønner ikke helt hva det står på denne tavlen med en gang… Hun må lese det et par ganger til. Er dette noe søtt han har skrevet til meg, eller er det virkelig det jeg tror det er? Ronnie står opp, og hun forstår at her er det snakk om et frieri…

***

Den 28. mai 2011 feiret Camilla & Ronnie sin store  flotte dag i Gudbrandsalen. (For et utrolig vakkert sted det er!) Seremonien foregikk i den storslagne åttekantede steinkirken Sør-Fron Kirke, og festen var på staselige Fefor Høifjellshotell. Der sitter virkelig mange historier fra fortiden i veggene.. Kong Haakon, Fridtjof Nansen, og andre store personer har funnet ro, hvile og inspirasjon der..

Jeg var så heldig å få være med dem, ikke bare lørdagen, men hele helgen. Det er utrolig gøy å få være vitne til stemningen og atmosfæren dagen før dagen. Alle er spente, gleder seg, og lurer på hvordan morgendagen skal bli… Camilla & Ronnie, tusen tusen takk for at jeg fikk være fotografen deres. Det var utrolig koselig..

Fredag, dagen før dagen:

Camilla og forloveren hennes titter på kjolen…Brudgommen, Ronnie (til høyre) hilser på gjestene:

Brudepikene prøver på antrekket sitt til morgendagen:

Mor og bestemor hjelper til med de aller siste forberedelsene…

God natt…. I morgen er den store dagen…

Lørdag, bryllupsdagen:

I blomsterbutikken..Siste gangen Camilla & Ronnie ser hverandre før kirken.

Klikk start på slideshowet under for å se flere bilder fra bryllupsdagen:

 1. Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad:

  Nydelige bilder med en utrolig flott stemning Som alltid :-) Likte spesielt godt bildet rett før bruden kommer til alteret og de to siste. Vakre!

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Elisabeth! Ordentlig koselig å høre :)

 3. Line:

  Du er så fantastisk flink, hver eneste gang jeg titter innom siden din blir jeg like imponert over de praktfulle bildene du tar! Det er så mye følelser og stemning i dem!!!

 4. Fotograf Benedikte Bull:

  Heeelt fantastisk bra!

 5. Henrik:

  Så hyggelige å høre, Benedikte og Line! Tusen takk for de snille ordene deres :)

 6. Hanne Kinn Nordhagen:

  Heihei! Så mange fine øyeblikksbilder. Vi skal gifte oss i Sør-Fron kirke 30.januar 16 og ha bryllupsfesten på Wadahl Hotell på Gålå. Tar du på deg oppdrag?