August må være den absolutt mest populære måneden for brudepar å gifte seg i! Det kan jeg godt forstå, med alle de fine varme kveldene som sensommeren gjerne gir. Derfor har jeg ikke rukket å blogge så mye i det siste, ettersom jeg naturligvis prioriterer kundene mine over det å blogge, men her kommer noen få sniktitt-bilder!
Vi snakkes igjen litt senere :)

lone_baard_00820lone_baard_00492lone_baard_01003lone_baard_01807silje_jan_00056silje_jan_00506silje_jan_01090

No tags for this post.

  1. fröken K:

    Du tar så utrolig flotte bilder! Hvis jeg gifter meg noen gang, så må du komme å fotografere bryllupet mitt. Jeg skal begynne å spare med en gang. :)
    Flott at du tipser om ting også. Du tar ikke assistenter? :)

  2. Henrik:

    Tusen takk for det :) Ja, det vil jeg gjerne!! Det er bare å si ifra om du skal gifte deg! Jeg tar ikke med assistenter akkurat nå, men kanskje nester år!