Hei alle sammen!!

Håper dere har det fint og begynner å bli klare til førjulstiden! Jeg er iallefall klar, har tilogmed klart å handle ferdig de fleste julegavene allerede! Må si at jeg imponerte meg selv der, fordi akkurat det er noe jeg prøver å få til hver eneste jul! Jeg sier til meg selv at “i år skal jeg bli ferdig med alt av julegavehandling lenge før desember slik at jeg bare kan nyte juletiden uten butikk-køer!” men så klarer jeg det aldri, men i år gikk det! Tror faktisk hemmeligheten er å bare gjøre det!

Og dette med å bare gjøre det leder meg videre til hensikten med dette blogginnlegget, å fortelle dere at jeg nå har begynt med lifestyle fotografering og at jeg gjerne vil fotografere dere alle sammen! Jeg har også et lite førjulstilbud med en veldig snill pris til dere som ønsker å ha naturlige bilder av dere selv sammen med familie, kjæreste, venner, barn, babyer, foreldre, alene, ektefelle, forlovede, tremenning, firmenning, husdyr, eller sammen med hvem som helst som betyr noe spesielt for deg og dere! Her er et eksempel på lifestyle fotosession! Og her!

Jeg har jo spesialisert meg på å lage reportasjer og fange øyeblikk, og derfor kommer jeg også til å ta disse bildene på samme måte! Vi finner et sted som dere har det gøy, koselig, romantisk eller bare morsomt på og så fanger jeg øyeblikk av dere sammen der. Det er det som er så gøy med lifestyle, det blir som en liten minireportasje, et utdrag av livene deres på bilder :) Om dere er et kjærestepar kan jeg f.eks. fotografere dere først på en café hvor dere drikker kakao og gir hverandre en nuss (hehe ;) og deretter kanskje går ut og vindusshopper, kaster snøballer på hverandre og har det koselig. (oi oi oi, jeg ser det for meg!!! det kan bli utrolig fine biler!!) Og om dere er en familie med små barn så kan vi møtes i en park og ta bilder av at dere leker sammen og er ute på tur! Alle sånne små ting som dere pleier å gjøre, det er sikkert ordentlig hyggelig å ha bilder av tror jeg! Og om dere har en liten baby som ikke er så glad i å være ute i kalde minusgrader nå på vinteren så kan jeg komme hjem til dere og forevige livet deres der!

Jeg vil veldig gjerne fotografere dere uansett hvem og hvor dere er :)
Fotograferingen vil finne sted i Oslo sentrum, Asker sentrum, Drammen sentrum og Tønsberg sentrum.
Jeg reiser gjerne dit dere bor og/eller ønsker å ta bildene, men for alle andre steder vil et forhåndsavtalt reisetillegg tilkomme prisen.

***Førjulstilbud: Lifestyle Fotosession, inntil 1 time, 100 bilder, kr. 2500,- inkl. dvd med bildene***
NB: Kun et veldig begrenset antall plasser, førstemann til mølla! Ordinær pris kr. 3900,-

Klikk her for å bestille førjulstilbudet til dere selv eller som julegave nå!!

No tags for this post.

  1. Tonje:

    Tenk, masse snø, unger, akebrett og bål. Kunne blitt supre bilder!

  2. Fröken K:

    Ååh, fantastisk. Nå er det mange som hopper i sofaen. :) Jeg skal bare selge bilen min så er jeg gjerne med å kaster snøball forran kameraet ditt. :)

  3. Henrik:

    hehe, tusen takk for det :) jeg gleder meg allerede!!