Det finnes så mange fine steder rundt om kring som jeg ikke vet om, og som jeg får se for første gang når jeg er ute og fotograferer bryllup! Asker Museum er et slikt sted; det ligger på et stort pittoresk område, med masse fine gamle bygninger, stier, trær, skulpturer, blåveis (blomsten altså) og saker som til sammen gjør at det finnes bilder å ta overalt! Derfor passet det også veldig bra at dette var stedet som Ingrid & Hallbjørn hadde sett seg ut for å ta sine bryllupsbilder!

Jeg var kun med dem i noen få timer for å ta brudebildene og det var kjempegøy og koselig, men jeg booker ikke lenger så korte oppdrag ettersom jeg nå fokuserer enda mer på det dokumentariske og fotojournalistiske. Det var (og er alltid) uansett morsomt å få et innblikk i dagen deres og bli litt kjent med dem etter hvert som vi gikk rundt på de små stiene, i det idylliske landskapet, blant blåveisene under vårsolen. (hvis jeg fortsetter på den setningen: …i den euforiske lykkerus og inderlige glede over kjærlighetens manifestasjon.. litt for poetisk å skrive slik kanskje? Tenk om jeg kun hadde blogget på den måten, det hadde vært morsomt. 1600-talls renessanse-blogging )

Uansett så var det veldig morsomt å fotografere på denne lørdagen og det er så koselig at våren kommer, og jeg elsker kombinasjonen av sol og bilder! Det gir så mye energi på utallige måter synes jeg. Og det synes sikkert mange andre også. Nok prat fra min side, her kommer noen bilder :)ingrid_hallbjc3b8rn_00342ingrid_hallbjc3b8rn_00137-editingrid_hallbjc3b8rn_00241-editingrid_hallbjc3b8rn_00098-editingrid_hallbjc3b8rn_00179-edit

  1. Trine Bjervig:

    Utrolig flotte bilder Henrik!

  2. henrik:

    Tusen takk for det, Trine :) Kjempeglad for at du liker dem!