Det er høstvær ute, det nye milleniet er akkurat påbegynt. Carolines og Hugos venner sørget for at de to krysset hverandres stier, denne kvelden på Jessheim for ti år siden. Syv dager etter inviterer Hugo på salsadansing, og innen kort tid finner de kjærligheten. Det blir koselige dater, reiser og ferier, studier og etterhvert flytter de sammen i hovedstaden.

På sommeren, ni år etter det første møtet befinner de seg sammen i Istanbul. Den siste kvelden sammen, etter en kulinarisk opplevelse av de sjeldne, tar Hugo med seg Caroline opp på takterrassen som avdekker et fantastisk skue over hele gamlebyen. Men i tillegg til den vakre utsikten får Caroline også øye på en kald champagneflaske som står og avkjøler seg. Da hun snur seg tilbake mot Hugo må hun senke blikket for han er nede på ett kne…

//

Noe av det beste jeg vet med å fotografere brudepar, er å høre historiene deres. Det er så spennende, for alle er vi på forskjellige stier igjennom livene våre, og det er veldig interessant å høre om hvordan vi krysser hverandres veier. Og hva det kan lede til! Caroline & Hugo giftet seg på høsten ti år etter at de møttes for første gang, og det er stort å få lov til å være fotograf ved en slik anledning som et bryllup faktisk er. Det er kulminasjonen av mange år med kjærlighet, samlet på en eneste symbolsk dag for å feire fortiden, nåtiden og fremtiden sammen.

Tusen takk for at jeg fikk være fotografen deres, Caroline & Hugo!

Her kommer noen få bilder fra den store dagen deres, som startet i Oslo sentrum hjemme hos brudeparet, med vielse på Akershus Festning, og deretter fest på Ekebergrestauranten… 1. Camilla:

  Godt nyttår!

  Du er så vanvittig god på å fange akkurat det rette øyeblikket! Elsker lyset i bildene! Stemningen. Blir rett og slett glad:)

 2. Thea Roverud Rusten:

  Heisann ! Jeg er 17 år, og har en enorm interesse for foto. Er jo ikke superflink, men synes selv jeg ser hva som er bra bilder og ikke. Som du helt sikkert har hørt 1000 ganger før, er du helt sjuuukt dyktig.

  Liker spesielt lyset i bildene, og den lille gnisten i bildene, man føler at man blir med in situasjonen selv.

  Følte jeg måtte skrive litt, har sett gjennom så og si det du har lagt ut, det er sinnsykt hvor flink du er :-)

  Er helt imponert !

 3. ingrid:

  Hei Henrik, og godt nyttår! var akkurat på akershus festning på en liten fotosafari. første gang jeg var der, og ble helt forelsket i stedet :) så flott å holde bryllupet der! :) som alltid var dette en helt nydelig og ekte serie fra dagen .. også er det så koselig å lese historien til brudeparet :)

 4. Henrik:

  Camilla: Takk for det! Godt nyttår til deg også! Tusen takk for det, det er så koselig å høre. Og det at du blir glad av å se bildene mine tar jeg som et stort kompliment! Kjempehyggelig!

  Thea: Så flott at du har en så stor interesse for foto! Du må bare kjøre på og tro på deg selv! Aldri slutt å tro på deg selv :) Tusen takk for de gode ordene dine, veldig hyggelig at du føler at du blir med inn i sitauasjonen av å se på bildene mine. Det er nemlig AKKURAT det som er målet mitt når jeg tar bildene også. At de fanger titteren, at de kommuniserer på et følelsesmessig plan og ta de tar med titteren inn i bildet. Igjen, tusen takk. Godt nytt år!

  Ingrid: Godt nytt år til deg også, Ingrid! Tusen takk for kommentaren din. Ja, Akershus festning er et ordetlig flott sted. Det er gammelt, mye historie, og det har mye sjel. Jeg setter så stor pris på det du sier, kan ikke si annet enn tusen takk!

 5. Olve:

  digger at du har fått med snusen på bilde nr. 7! det gir en liten ekstra kremtopp på det hele! ellers flotte bilder. keep up det good work :)

 6. Christian Johannessen:

  Hei du er over alt og får fanget de beste øyeblikkene, men hvordan legger du opp dagen for å få de beste bildene? Ut i fra bildene du deler med oss, når du har fanget et bra øyeblikk, tar jeg med videre og får det beste resultatet. Er fantastisk bra at du deler dine fotoegenskaper med resten av fotoentusiastene :)

 7. Henrik:

  Hei Christian!
  Takk for den hyggelige kommentaren din! Jeg legger egentlig ikke opp dagen i det hele tatt – det overlater jeg istedet til brudeparet :) Jeg er så fleksibel som jeg bare kan, og så følger jeg dem overalt hvor de går, og prøver å fange det som skjer :)