Å reise og møte nye mennesker er noe av det aller beste jeg vet om her i livet. Derfor ble jeg utrolig glad da Mette & John-Fredrik kontaktet meg for å spørre om jeg kunne fotografere bryllupet deres i Tromsø! Selvfølgelig ville jeg det, og jeg takket ja med en gang. Tromsø er en by jeg aldri har vært i før; det er så mange fine steder i Norge som for meg gjenstår å oppdage og oppleve, og Tromsø var definitivt et slikt sted. For de av dere som ikke har vært der før, så er det helt utrolig vakkert. Omgitt av både friskt blått vann og digre snøtoppede fjell, ligger byen som en oase, beskyttet fra elementene.

Mette & John-Fredrik møttes en februarkveld for to år siden. Det var lørdag og begge befant seg på samme buss. Nattugla – på vei hjem fra byen. John-Fredrik klarte det som ingen andre hadde klart -han fikk telefonnummeret hennes. Spol frem atten måneder. Det er bursdagen hans, og de to skal på festival sammen senere på kvelden. Mette har vært på jobb og tar en liten middagshvil. Tidligere på dagen har JF allerede åpnet gaven sin, men han ønsker seg noe mer, noe som skal vare livet ut. Den lange viseren på klokken tikker helt rundt til sitt eget utganspunkt, og han går inn på soverommet der Mette sover. “Jeg vil ha en gave til hos deg” var ordene som vekket henne. Ved sengekanten sitter JF med forlovelsesringen, som han har funnet selv, i helt riktig størrelse.

Tusen takk for at jeg fikk lov til å bli kjent med dere, Mette & John-Fredrik! Og tusen takk for at jeg fikk reise til nordens Paris for å fotografere den flotte dagen deres! Ønsker dere alt det beste med livet sammen :) Her kommer noen få bilder fra bryllupsdagen! Klikk her for slideshow! 1. Elisabeth Figenschou Jølstad:

  Nok en gang, fantastiske bilder Henrik! Likte spesielt godt det med brua i bakgrunn. Kjempe stilig!!!

 2. Trine Bjervig:

  Helt nydelige bilder Henrik :)

 3. Drea:

  Like bra som alltid! :)

 4. Mette:

  Henrik, du er bare fabelaktig. Igjen, tuuusen hjertelig takk for at du kom heelt opp til Tromsø ;)

 5. Shamini Thevarajah:

  Fantastisk flotte bilder av et nydelig brudepar! :)

 6. Fotograf Jan Ivar Vik:

  Kjempefine bilder, Henrik. Like bra i svarthvitt som i farger. Du er veldig flink!

 7. Anne Grete:

  Helt fantastisk!! Jeg må innrømme jeg er innom her til en stadighet, og drømmer meg bort i dine bilder! Vi skal gifte oss i oktober, og du hadde vært den perfekte fotograf… Hva ligger prisen på sånn ca? Jeg har veldig lyst å lage et innlegg om deg og din blogg på bloggen min i kveld, er det greit om jeg låner et bilde av deg som jeg knytter til innlegget? VIl bare at FLERE gifteklare skal få øynene opp for deg!

  Klem fra Anne Grete

 8. Moniek:

  Heeeeeeej her var det fine detalj-bilder og! Fint i svart hvit!
  Klem Moniek

 9. Stine:

  Flotte stemningsbilder Henrik! Du er utrolig dyktig til å få mest mulig ut av eksisterende lys. Gøy å lese tipsene dine :)

 10. astrid katrine:

  wow! heilt fantastiske!
  eg har fonne fotografen eg vil ha når eg ein gong gifte meg;)

 11. Henrik:

  Tusen millioner takk alle sammen! Kjempehyggelig å høre :) Anne Grete: Takk for de snille ordene! Jeg har sendt en mail!

 12. Charlotte:

  Utrolig vakre bilder ALLE sammen! Og for en koselig liten historie i forkant :))

 13. Terje Aamodt:

  Vakkert og stemningsfult som alltid Henrik.

 14. Espen Dreyer:

  Nydelige bilder! Bor i Tromsø selv, men tror ikke jeg har sett så flotte brudebilder fra fjellet før. Herlig.

 15. Lise:

  Så flotte bilder du tar. Elsker stilen din og kan ikke vente med å lære meg mer selv.