August er en veldig flott måned for bryllupsfeiring. Det er fortsatt varme dager, og trærne kaster lange skygger av solens gyldne lys. Hver eneste måned har sin sjarm, og setter sitt eget spesielle preg på en bryllupsdag. Juni er lys, klar og full av forhåpninger. Juli er sterk, intens og direkte. Og august er avslappet, tilbakelent og gylden. Synes jeg iallefall.

Tine & Rune møtte hverandre for seks år siden, i 2004. De delte samme arbeidsplass, følelser kom inn i bildet, og et par kalenderark senere var de et par. Etter en ferie i Frankrike sammen i 2007, begynte Rune å legge noen hemmelige planer… Den fjortende dagen i juli, året etter, hendte det seg slik at de begge befant seg på bryggekanten i Tønsberg sammen. Det var ikke tilfeldig. Og Tines nest ytterste finger fikk en ring som passet perfekt.

Det var en flott opplevelese å fotografere bryllupet deres i Snarum Kirke og på Solhov grendehus. Tine gjorde seg klar på Finess Hårstudio på Åmotsenteret sammen med den helt like eneggede tvillingsøsteren sin Linn! Det var utrolig gøy å se at noen kan være så like :) Jeg var også så heldig å få ha med meg den alltid like hyggelige og dyktige Tanja Myrbråten som assistent. I tillegg var det utrolig gøy å møte igjen to brudepar fra i fjor! Therese & Erland som giftet seg i samme kirke, og Renate & Torbjørn som hadde festen sin på samme sted!

Tusen takk for at jeg fikk være bryllupsfotografen deres, Tine & Rune! Jeg setter utrolig stor pris på det :) 1. Anne Warhuus:

  Jeg er Rune’s mamma. Bildene jeg har sett så langt er helt nydelig. Jeg gleder meg veldig til å se resten:)

 2. jeanette-jess1:

  Jeg kan bare si ; NYDELIG IGJEN !!!!

 3. Heidi Klingsheim:

  VELDIG flotte bilder! Ser på lysbildeshowet at det ser ut som trevegger! Hvordan får du lyset så bra likevell?? Stiller du aktivt på hvitbalansen i kamera??
  Jeg er imponert – igjen – over arbeidet ditt! Dyktig!

 4. Henrik:

  Tusen takk for det alle sammen! Kjempekoselig å høre! Heidi: Det går helt fint å fotografere der det er trevegger; klart det kan påvirke fargetemperaturen litt, men det er bare å kompensere for det så mye man ønsker. Jeg fotograferer i raw så da går det bra! Jeanette: Tusen takk :) Anne: Så koselig å få kommentar fra deg her! Gratulerer så utrolig masse til deg!! Og tusen takk for de snille ordene dine, så snilt av deg :)

 5. Kathrine:

  ååhhh… du er så dyktig!
  Greit at du har flotte ‘modeller’, men jeg sitter her og blir rørt… ;)
  Det får man kalle ekstremt god dokumentasjon eller formidling!

  ;) K

 6. Charlotte:

  Du er så utrolig dyktig til å fange øyeblikkene, jeg blir like imponert for hvert bryllup du viser. Bildene er så levende. vakkert brudepar. og herlig bilde med han som kommer krabbende opp trappa :)

 7. Benedikte Bull:

  Nydelige bilder! Elsker lyset, så friskt og gir en ordentlig følelse av glede.. :)