Bølgene slår mot baugen denne oktoberkvelden i 2005. De pålitelige lyskasterne på fiskebåten strever for å illuminere det svarte havet. Vanndråpene sildrer nedover vinduet som stenger elementene ute fra den lille lugaren. Der inne sitter Øyvind, og i mørket lyser telefonen opp ansiktet hans. Før han gikk ombord hadde han sett en jente. En vakker jente – som han ville bli kjent med. Han tok mot til seg. Melding sendt.

Radiosignalene må reise et par mil gjennom de kalde høstvindene for å komme frem til mottakeren i Finnsnes. En uventet sms tikker inn på Randis mobil. “Hei, hvordan har du det? Hva gjør du?” Hun vet ikke hvem det er som spør, men over den neste måneden blir de to kjent med hverandre. Den attende dagen i november møttes de for første gang hos Eldar, som senere skulle vise seg å bli forloveren til Øyvind. Hjertet til Randi slår fortere og fortere for hver gang de er sammen, og den første januar 2006 blir de to ett par.

Fire år. Syv måneder. Enogtyvedager senere. Sommervarmen og solen samarbeider om å varme opp den lille hytta i Reinfjord. Der inne kan vi såvidt skimte skimringen av en ring som viser seg å passe perfekt på Randis venstre langfinger…

Randi & Øyvind giftet seg i Nordreisa Kirke og hadde festen sin på Kjelleren samfunnshus i Reisadalen. Det var en helt utrolig opplevelse å fly opp til Tromsø, for så å bytte til et lite propellfly og ha massive fjell rett utenfor flyvinduet. Jeg har aldri vært i Sørkjosen før, og det var så spennende og hyggelig å møte så masse koselige folk, som jeg ellers aldri ville ha møtt i livet mitt. Vi opplevde tilogmed tretti minusgrader der oppe, men det gjorde ingenting for det var så mye varme og hygge innendørs! Tusen tusen takk, Randi & Øyvind for at jeg fikk forevige den flotte dagen deres!!Ta gjerne en titt på slideshowet over. Bare klikk på Play, og sett på litt lyd :)

 1. Fotograf Trine Bjervig:

  Superflotte bilder !

 2. ingrid:

  Hei Henrik! blir alltid så glad når jeg ser på bryllupene “dine” :) elsker å se alle de små øyeblikkene du foreviger, og kan formelig Kjenne forventningen, spenningen og gleden alle disse menneskene du tar bilder av har. Tror virkelig ikke jeg vet om noen som klarer å formidle det her så fint som deg! der har du fått en gave! :) takk for at du deler :)

 3. Tonje Anita Solberg:

  Flotte bilder som vanlig! :) Keep up the great work!

 4. Fotograf Benedikte Bull:

  Helt herlige! Elsker bryllupsbildene dine.

 5. PhotoMo:

  Hei Henrik! Du er fortsatt den flinkeste! xxx

 6. André Berg:

  Dette ga virkelig smaken av bryllupsreportasje! Flotte bilder! Teksturen og kontrasten i bildene er virkelig flott, og jeg liker spesielt godt hvordan du har forsterket det ytterligere med å holde bruden lys og myk gjennom hele serien :)

 7. Henrik:

  Tusen tusen tusen takk for de snille ordene deres!! Det er veldig hyggelig å høre :)