Tidligere i sommer var Kitty & Alan fra Usa på besøk i Norge, og de ville gjerne ha noen bilder av seg selv i nærheten av der Kitty vokste opp på furuset i Oslo. (Det er tilfeldigvis akkurat samme sted som jeg vokste opp!) Så vi gikk litt rundt og fant noen fine små steder å ta litt bilder!

Konservative portretter er jo ikke noe som jeg normalt har tilbudt, men jeg har alltid syntest at det er veldig givende å ta fotojournalistiske portretter, og som en tredje sjanger har vi lifestyle portretter som betyr å portrettere og fange mennesker i sine daglige situasjoner og liv, enten ekte eller litt hjulpet på vei. Kanskje jeg skulle begynne å tilby slik fotografering for par og familier? Det kunne vært noe tror jeg! Her kommer noen få bilder!

kitty_alan_00276kitty_alan_00377kitty_alan_00835kitty_alan_00948

No tags for this post.

 1. Ruben Hestholm:

  Veldig flotte bilder du viser her. Og syns du bør tilby det.

  Jeg er heller ikke overbegeistret for vanlige portretter og gjør all famililefotografering utendørs. Da får jeg fanget barna i lek og konsentrasjon samt deres samspill med foreldrene.

 2. Tonje Einarsen:

  Syns absolutt du skulle tilby denne type fotografering også. Dette er noe annet en de tradisjonelle familiebildene fra studio fotograf.
  Nok en gang flotte bilder!

 3. Charlotte:

  Innmari flott bildeserie. Likte stemningen, fargene… ja alt ved det øverste bildet!!!

 4. Anne-Margrethe:

  Herlige toner og stemning i bildene… flink er du!

 5. Henrik:

  Tusen takk for de fine og snille ordene alle sammen, kjempehyggelig å høre :)

 6. Tanja:

  Utrolig flotte bilder, dette er du god på!

 7. fröken K:

  Kjempeflotte bilder. Hvis du noen gang begynner å fotografere lifestyle så må du si fra her på bloggen. Jeg betaler gjerne for å se ett geni i sitt esse. (Hvis man nå kan si så på norsk?) Hvis jeg ikke kan være assistent så må jeg være modell. ;)

 8. Henrik:

  Oi, tusen takk for det, frøken K! Jeg skal nok begynne med det om ikke så altfor lenge, så følg gjerne med på bloggen og bare send meg en epost om du skulle være interessert i å bli portrettert :)

 9. cecil:

  chinese man

  oh yeah~