Det er så gøy å titte igjennom disse kjærestebildene av Olav, Sandra & Sabia som vi tok før bryllupet deres, da de fortsatt kun var kjærester. hehe. Nå er de gift, og neste blogginnlegg med disse turtelduene blir bryllupet deres :) Jeg synes det er så hyggelig å bli ordentlig kjent med kundene mine. Så kjent at jeg ikke lenger tenker på dem som kundene mine, men som gode venner som jeg får æren av å fotografere! Det er nok den største grunnen til at jeg elsker jobben min. Ikke bare at jeg får fotografere, ha hobbyen min som jobb, og at jeg får dokumentere kjempestore hendelser i folks liv. Men det at jeg får reise og møte så mange nye mennesker og bli kjent med dem. Det er kjempespennende.

Her kommer noen flere bilder av de tre, før bryllupsbildene kommer :)

For mer informasjon om kjærestefotografering, klikk her!

No tags for this post.

 1. Tanja:

  Nydelige bilder Henrik.. jeg føler jeg får ta del i livet deres på måten du har tatt bildene.. perfect :)

 2. Dagrun:

  Helt nydelige bilder. Det ser veldig “riktig” ut å ta bilder av der. Du tryller virkelig med kamera, det ser helt magisk ut.

  PS så må jeg legge til at jeg klikker og klikker på “legg inn kommentar”, men det åpner seg ikke noe, mens når jeg klikker på “link til innlegget”, vel DA får jeg plutselig legge inn kommentar.
  Det er kanskje min pc som er litt koko, men jeg sier nå ifra.:)

 3. Ruben Hestholm:

  Utrolig flot serie Henrik. Bildene er fulle av liv og måten du klarer å fange dette på er fantastisk! Gleder meg til bryllupsbildene…

 4. Charlotte:

  Fy søren, denne serien er så utrolig flott! Digger den, RÅBRA!!!

 5. Trine Bjervig:

  Utrolig flotte Henrik!!

 6. emmieverlasting:

  For noen flotte bilder! Nydelig blide mennesker også!

  Sv: Tusen takk for veldig koselig kommentar!
  ha en fin dag!

 7. Rune:

  Det du skriver at du blir godt kjent med dem du skal ta bilder av, det viser du så veldig fint i bildene dine, alle er naturlige, du fanger situasjoner/øyeblikk man ikke få uten å “kjenne”… Fascinerende flott serie Henrik!

 8. Benedikte Bull:

  Åh, nydelige og freshe bilder! Elsker lyset, fikk så utrolig god følelse av å se på de :)

 9. Hege:

  Utrolig vakker bildeserie Henrik! Lyset ditt har jeg jo alltid vært stor fan av! Og dette er bilder som viser oss hvordan stemningen var mellom kjæresteparet!

  Nydelig!