Dette er grunnen til at jeg fotograferer bryllup. Å få være vitne til så mye kjærlighet, er så givende. Det lader batteriene. Ikke kameraet sine, men mine egne. Hver eneste dag er det så mye hat som skjer rundt omkring. Når jeg leser nyhetene. Så mye trist. Men når jeg går på jobb, er det kun kjærlighet. Og det er hva jobben min handler om. Det viktigste av alt.

Derfor er jeg så takknemlig for alle brudepar som gir meg privilegiet av å få oppleve dette. Tusen tusen tusen takk.

 1. Ine:

  Så flott!

 2. Alice F Kirkhus:

  å ko nydelig^^,

 3. silje:

  så utrolig stemningsfullt bilde og så fint skrevet:) ja du har et flott yrke:)

 4. Moniek:

  Diamantbilde, helt perfekt Henrik!

 5. Svanhild Sørlie Sleire:

  Hei Henrik!
  Du er en stor inspirasjonskilde! Bildene dine er helt nydelige, dette spesielt.

 6. Fotograf Benedikte Bull:

  Inspirerende innlegg Henrik! Det er så sant. Er en helt spesiell følelse over det å fotografere et bryllup. Bare glede og kjærlighet!

 7. Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad:

  Vakkert skrevet og for et utrolig vakkert og nydelig bilde. Oser kjærlighet lang vei :-)

 8. Ingrid:

  Hei Henrik, leste innlegget. tenkte litt. har ikke sett på det sånn før, men jo, bryllupsfotografering er jo virkelig bare kjærlighet og glade mennesker :) Så heldig du er som har en så berikende jobb! Og så heldige DE er som har Deg som bryllupsfotograf! :)

 9. Henrik:

  Tusen tusen tusen takk for alle de gode og snille kommentarene deres! Kjempeglad for at dere skriver så hyggelige ting til meg, og jeg setter stor pris på det :) Tusen takk!

 10. Desirée:

  Hei Henrik!

  Jeg fant siden din for ett par dager siden, og de siste dagene er brukt til å lese meg endel sider tilbake i bloggen din. For en fantastisk fotograf du er! Jeg har skikkelig koset meg med å se på alle bildene, du har en unik måte å hente frem følelsene hos de du tar bilde av! Jeg har sittet med tårer i øynene og sett på all kjærlighet du har fanget med kameraet ditt, virkelig vakkert! Det skal noe spesielt til for å fange dette i et bilde, men du klarer det på en fantastisk måte!! Takk for at du deler!

  Jeg tar endel bilder selv, men er bare på amatørstadiet og kommer nok til å bli der. Har ingen intensjon om å bli proff fotograf, men heller beherske utstyret mitt for å kunne bruke det fullt ut. Men her oppe i nord er det så lite med kurs og diverse, at man føler mans trår litt i stampe. Masse man vil lære seg, men litt vanskelig å finne noen til å gjøre det. Så jeg forsøker lære meg litt på nett, spør og spør, men når man ikke har sett det Live så er det vanskelig. Men men… koser meg no med å ta bilder, og det er vel det viktigste :)

  Ville bare skrive noen ord til deg, ha en flott ny uke og takk igjen for titten!

  Hilsen Desirée, Hammerfest

  • Henrik:

   Hei Desirée!

   Tusen takk for det! Utrolig snilt av deg å ta deg tid til å skrive så varme ord til meg :) Jeg setter veldig stor pris på det!!

   Så gøy at du også tar en del bilder! Selv om jeg er profesjonell, så er jeg også samtidig amatør! Det betyr jo bare ‘en som elsker noe’ på gammel fransk :) Jeg tror det er veldig viktig å bevare amatøren i seg, og ta bilder bare for gøy, for å lære og fordi en har lyst.
   Det er flott at du vil beherske utstyret ditt maksimalt, slik at du kan bruke det fullt ut! Da blir det mye morsommere å fotografere. Håper du har funnet en del tips her på nettsiden min, og hvis du lurer på noe som du tror jeg kan hjelpe deg med, må du bare spørre i vei! Jeg er bare glad for å være til hjelp! Spør gjerne på Facebooksiden min, for da kan også andre dra nytte av svarene jeg gir.

   Ønsker deg masse fotoglede og en flott vår i møte!

   Igjen, tusen tusen takk for de utrolig gode tingene du skrev til meg :)

   Hilsen Henrik

 11. Merethe:

  Så fint skrevet :) Er så koselig å lese sånne innlegg og med så stemningsfullt bilde!