Lørdag den 19. juni var Kristina & Stians dag. Kun deres dag. Og for en fantastisk dag det var!

Ettersom jeg møter de aller fleste brudepar i forkant av bryllupet, hadde jeg også fått gleden av å bli kjent med Kristina og Stian før dagen deres; over tre kopper kakao på en kafé i byen. Det er ordentlig koselig med slike møter, og jeg setter stor pris på å bli kjent med alle brudeparene mine på denne måten. Stian er en superekspert på kaffe. Hvis du kjenner noen du tror kan alt om kaffe, så kan Stian tusen ganger mer. Han driver et dedikert kaffested i Oslo, og er lidenskapelig opptatt av disse magiske bønnene, aromaene og smakene. Han tok seg dessuten tid til å lage den beste koppen kaffe jeg har smakt på morgenen av bryllupsdagen.

Kristina driver med musikk og teater, og synger og underholder. Hun holdt en av de stiligste talene jeg har hørt noen gang (og jeg har hørt mange mange taler)! Hun plukket opp mikrofonen og sang et flott stykke hele første delen av talen sin. Sammen er Stian og Kristina et utrolig koselig par, og det var givende, spennende og rørende å fotografere dem. Jeg var med hele dagen, i 14 timer (!) og fikk med forberedelsene til begge to. Det er ekstra givende for meg å få fotografere både brudens og brudgommens forberedelser, så når jeg har mulighet til det forsøker jeg alltid å få det til.

Stian startet dagen sin hjemme med sin forlover og bror, Eivind. For en ære det må være å både være bror og få lov til å være forlover i tillegg! Kristina begynte dagen sin hos Adam & Eva frisør, før hun dro hjem for å ta på seg kjolen. Deretter var det vielse i den flotte Ullern Kirke, og etterpå hadde de festen sin på den meget staselige Gamle Logen. For et ærverdig sted det er, og du kan føle historien sitte i veggene!

Her kommer noen få bilder fra dagen, klikk her om du vil se et slideshow!Klikk her for å se slideshowet!

 1. Drea:

  Gud, jeg blir lei av å repetere meg selv, men du fortjener det – du er virkelig dyktig. Bildene dine er alltid fantastiske, dette kan du best av alle!

 2. Dagrun:

  Jeg blir målløs. Du overgår deg selv igjen og igjen.
  Det bildet der de har fått lampen bak seg så du får lys gjennom/mellom dem var fantastisk. Og far + svigerfar eller hva det er, som holder rundt hverandre.

 3. Tanja:

  Knall.. igjen og igjen.. jeg er ingen fantastisk “skriver” så jeg føler virkelig at jeg gjentar meg selv her på bloggen din :) Du leverer nyydelige bilder fulle av følelser hver eneste gang.. nyter å se på de

 4. Hege:

  Du fanger alle øyeblikkene så utrolig bra Henrik!
  Jeg skal ta bilder i bryllup om en uke, og gleder meg. Og bruker siden din som stooor inspirasjon!!!

 5. Ruben Hestholm:

  Henrik – jeg kaster meg på resten av gjengen.

  Jeg gjentar meg selv jeg også – men det er din egen feil…. :) for du leverer så til de grader hver eneste gang…!

  Kjekt at du deler disse med oss!

 6. Moniek:

  BEAU-TI-FUL!Mener virkelig du er Norges beste :-)

 7. Charlotte:

  Fy søren så bra, og for noen fantastiske øyeblikk du fanger. Det er så man kan ta og føle på stemningene hele veien…!!! Knall jobb du gjør hver bidige gang!

 8. Jan Ivar Vik:

  Kjempefine bilder som vanlig, Henrik. Du er flink!

 9. Ine Andrea:

  Wow, dette var flotte bilder! Ble veldig inspirert og lagrer bloggen din i favorittene NU.. Jeg skal ta bilder i et bryllup i august, og er kjempespent – har aldri gjort det før. Så her må jeg følge med og kanskje få litt ideer :)

  Jeg er bare seksten, men har drevet en del med foto de siste årene og drømmer om å bli proff fotograf, så det er kjempespennende å få prøve seg som bryllupsfotograf.

  Du er utrolig flink, regn med at du har fått deg en ny fast leser :)

 10. Øystein:

  Utrolig flotte bilder.
  Det ser litt ut som om du har brukt et Sigma-objektiv her.
  Er det ett og samme og hvilket har du brukt? :-)

 11. Pingback: De beste bryllupsbildene av bryllupsfotograf Henrik fra 2010