Hei alle sammen! Her kommer et raskt lite blogginlegg før jeg skal ut på farten!

Det har gått i ett siden vi kom oss hjem fra Paris! (Det ble forøvrig bare en 30timers liten togreise gjennom europas landskap, hvor vi møtte på mange, både rare og interessante mennesker.) Mer om den turen kommer senere, når jeg får tid!

Jeg har holdt på med to av mine helt egne fotoprosjekter; det blir to større fotoreportasjer om to mennesker i vidt forskjellige stadier i livet (gleder meg til å vise dere dem), jeg har fotografert både kjærestepar og en koselig familie, blitt intervjuet til en sak om bryllupsfotojournalistikk som kommer i Vårt Land om ikke så lenge til! Det blir gøy å se! Jeg har møtt flere ordentlig hyggelige fotografer, og jeg har bestemt meg for å starte noe som kan være veldig bra for oss alle.. Hemmelig prosjekt inntil videre.. Og nå er også bryllupsesongen i gang for fult! Yaay!! Det er jeg kjempeglad for! Det er så koselig å møte alle de nye brudeparene og oppleve og dokumentere de flotte dagene deres!

Jeg skal blogge neste gang jeg har mulighet!! Til da, her kommer noen sneaky-peaky´s! Ha en koselig helg og flott lørdag!!

No tags for this post.

 1. Moniek:

  Hei Henrik, takk for sist! Mange fine bilder og historier som kommer ser det ut som! Gleder meg spesielt til historien din om blinde damen nederst på bildene, spent på det :-) Lykke til!

 2. Tor-Ivar:

  Du er utrolig bra på å fange stemningen i bildene dine…..! :) Inspirerende, Henrik!

 3. Tanja:

  Nydelige bilder.. alle sammen, gleder meg til å se / høre mer :)
  Bizzi er bra

 4. Trine Bjervig:

  Gleder meg til å se prosjektene dine :)
  Flotte bilder du har lagt ut!

 5. Ruben Hestholm:

  Kanonbilder!

  Spennende med alle prosjektene dine.

  Og veldig spent på det hemmelige prosjektet med at du skal starte noe!

  Lykke til – et Henrik prosjekt må jo bare bli suksess!

 6. Charlotte:

  DU er så utrolig dyktig. Nydelige bilder du viser, med masse stemning og følelser. Nydelig. Du slutter aldri å imponere.

 7. Henrik:

  Tusen tusen tusen takk for det, alle sammen! Dere er så utrolig snille med de gode ordene deres :) Setter kjempekjempestor pris på det :) Thank you!!

 8. Lisa:

  Jepp – that’s my boy LOL – utrolige flote bilder. De er så vakre og myke. Du er et stort talent Henrik – kjøre på!