Regnet falt fra himmelen som en hageslange med spreder. Innimellom telt-pynting, serviett-stryking, blomster-bæring og grilling, sjekket jeg ofte værmeldingen for den store morgendagen. Det er ikke ofte jeg bryr meg om været, hverken fra eller til, men med utevielsen hadde det jo bittelitt å si. Det var meldt sol (og det ble sol :), men forberedelsesdagen, blant svabergene på Tjøme, var heller våt…

På ettermiddagen dro jeg ut til Rica Havna hotell for å møte min gode veninne Moniek. Hun hadde med seg sin kjære Marvin, og vi hadde planlagt en liten photoshoot :) Parfotografering er nemlig noe av det koseligste jeg vet om! At det regnet prøvde jeg bare å bruke som en fordel; å heller se på det som en utfordring som kan benyttes til å få bedre bilder. Jeg synes regn, og spesielt torden er utrolig stemningsfult…

Denne typen fotografering har mange navn. Noen kaller den kjærestefotografering, andre parfotografering, eller bare en session med Foto for Forelskede™ hehe.. Det skal jeg begynne å kalle det!
Kanskje du også har lyst på bilder av deg og kjæresten din? Klikk her for å se flere bilder, og her for å ta kontakt.

Her kommer noen bilder av det koselige paret Moniek & Marvin :)

**PS: Hvis du har lyst på en slik parfotografering av deg og din kjære bør du ta kontakt i god tid.
Jeg er som regel booket 2-3 måneder fremover i tid med parfoto**


 1. Moniek:

  Weeeeeh du har ‘blogget’ oss! Smiler fortsatt når jeg tenker tilbake på fotoshooten, det var så koselig og tusen takk for fine minner og bilder Henrik! You’re the best!

 2. Henrik:

  Yaaaay!! :) Ja, det var utrolig koselig å fotografere dere! Og det var så lett! Dere er så naturlige, avslappede og er dere selv… Så det var bare for meg å klikke og fange det på bilder :)

 3. Caroline:

  Fantastisk nydelige bilder, Henrik. Det er bare et eller annet helt spesielt med hvordan du tar bildene dine. Det er liksom som du bare fanger det som er ekte. Du fanger kjærlighet på bilder!

 4. Bent:

  Utrolig flotte bilder! Synes du er så sinnsykt flink til å fotografere! Og det er så bra at du gidder å dele så mange tips og teknikk med oss lesere. Tusen takk!

 5. Henrik:

  Tusen takk for alle de snille og gode ordene deres :) Veldig hyggelig av dere å stoppe opp for å skrive slikt til meg!

 6. Malin Johanne Lein:

  Heisann! Først og fremst må jeg si at bildene du tar, er utrolig fine! Jeg holder på med en særoppgave på skolen nå, å jeg skriver om foto. Det er en stor interesse og ikke minst en hobby. Særoppgaven skal være på 20-40 sider, og jeg er nå på side 24! Skal leveres om en uke, og jeg er nå på jakt etter mer stoff. Så tenke jeg skulle skrive noen fototips, så jeg skrev det jeg vet selv, så søkte jeg det opp på google, å fikk opp dette innlegget »
  http://henrikbeckheim.no/blogg/2010/11/ta-bedre-bilder/»
  Må bare si at dette hjalp meg en del, så takk for tipsene! :-)