Hei på dere!
Sensommeren er en fantastisk årstid med massevis av bryllup å fotografere! Det er så utrolig koselig å gå fra det ene superforelskede paret til det neste; jeg har virkelig verdens beste jobb – jeg har spesialisert meg på å fange kjærlighet på minnekort™ (bra catchphrase ikkesant?) Det er virkelig en fantastisk jobb når jeg tenker over det; det er ikke kun det å fotografere et bryllup, en flott fest, en seremoni, en nydelig dag, eller et brudepar. Jeg ser på det å fotografere et bryllup som det å dokumentere ekte kjærlighet mellom mennesker; et lite glimt av deres liv i løpet av en dag som betyr veldig mye for dem.

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK til alle mine kunder som gjør det mulig for meg å jobbe med akkurat det jeg brenner for :)
Jeg setter veldig stor pris på dere alle sammen!!

Lisa & Ruben holdt sitt bryllup den 12 september! De gav hverandre sine respektive Ja i Vestby Kirke og fortsatte den flotte dagen sin med middag og fest på Torderød Gård i Moss. Og på kvelden ble det ordentlig bra musikk ettersom faren til Lisa er Svein Finjarn, kjent fra The Beatniks! Det er ordentlig gøy å ta bilder av dyktige musikere, de er så engasjerte og det egner seg veldig bra for fotografering :)  Det var en superfin dag, og her kommer bilder og slideshow som dere kan få titte på!

lisa_ruben_00326lisa_ruben_00339lisa_ruben_00356lisa_ruben_00970lisa_ruben_01183lisa_ruben_01569lisa_ruben_03276lisa_ruben_03279lisa_ruben_03506lisa_ruben_03487

No tags for this post.

 1. Tanja:

  Det er bare en ting å si; dette kan du! og du er skikkelig dyktig, og at du elsker jobben din skinner igjennom bildene.
  Vakkert.. dette ble fort mer enn en ting haha
  ha en god helg :)

 2. Anne-Margrethe:

  det var utrolig fint det når hun løftet på sløret… annerledes! :)

 3. Henrik:

  Tusen takk for de fine ordene, Tanja og Anne-Margrethe :) Setter kjempestor pris på det!

 4. fotograf:

  Jeg er alltid gøy rush besøker bloggen din og se på bildene … Du er et fyrverkeri da:) Ha en lys dag!

 5. mamma:

  BRAVO!! og du er MIN sønn!