Olav har to kvinner i sitt liv; en på fire ben og en på to ben. Han har funnet kjærligheten i dem begge to, men bare en av dem egner seg til å gå opp kirkegulvet og bli hans kone. I morgen saler han opp og strigler Sabia, før de sammen begir seg ut på reisen til kirken for å møte Sandra.
Det gleder jeg meg masse til!!

Det er så koselig å fotografere brudepar som kjærester før bryllupet, og så interessant og hyggelig å bli ordentlig kjent med dem og deres historie sammen! Olav og Sandra ba meg hjem på kjempegod middag, og et par dager senere dro vi for å hilse på Sabia! Det var så spennende og givende å fotografere dem og hesten deres! Og i morgen skal jeg fotografere hele bryllupet deres fra start til slutt, det blir kjempegøy!

Her kommer et par sniktittbilder av dem :)No tags for this post.

 1. Tanja:

  Daym.. disse var bare suuupre, wow.. virkelig nydelig Henrik. Digger lyset på de siste. Har hatt hest selv i 15 år, og den kom også skikkelig flott frem her. Nå gleder jeg meg bare til å se bildene fra bryllupet :)

 2. Silje:

  Jeg har vært innom bloggen din flere ganger før via bryllupsforum og andre nettsteder der vordende bruder og nygifte henger. Dæsken, du er flink altså! Dette er garantert ikke siste gang jeg stikker nesa innom heller:-) God helg!

 3. Drea:

  Nydelig, nydelig. Jeg gleder meg virkelig til å se bilder fra bryllupet også! Du er så flink altså. :)

 4. Ruben Hestholm:

  Supre bilder Henrik….. jeg gleder meg også veeeldig til å se bilder fra bryllupet!

 5. karina:

  fantastiske bilete – og kjekt at sesongen er i gong!
  har du fullbooka timeplan fram til hausten no?

 6. Charlotte:

  Fantastisk flott serie med bilder! Det er vakkert!

 7. Dagrun:

  For noen fantastisk stemningsfulle, ekte bilder. Både her og i innlegget under.

 8. Benedikte Bull:

  Åh, så flott, det aller siste bilde var herlig :D AAAW

 9. Olav:

  Wow, fantastiske smakebiter – du er helt rå!
  Sandra og jeg kan ikke vente til det kommer flere bilder, fra parforograferingen og ikke minst fra bryllupet!

 10. Mailinn:

  For noen herlige bilder! Hvordan får du så fine bilder av hesten i fart?