Året er 1999. Det var tid for å begynne på ungdomsskolen. I klasserommet til Christine ønsket læreren velkommen til åttende klasse. Noen rom lenger borte, og to klassetrinn opp, er Marius klar for det siste året på skolen. Deres veier krysses i det deres venner leder dem sammen…
Tre år senere, i mai 2002, er de offisielt et par. Men året etter får de en stor prøvelse. De er adskilt med ti tusen kilometer atlanterhav imellom dem. Christine går på skole i USA, og Marius i Gøteborg.

I 2005 vrir de om nøkkelen til en leilighet med begges etternavn på dørskiltet…

Som store lette krystaller daler snøen ned utenfor vinduet, den tidlige lørdagsmorgenen i 2010. Det er slutten av februar og Hafjell ligger badet i et hvitt landskap. Alt er stille. Bortsett fra schæferhunden Storm og fuglehunden Gaia, som er veldig ivrige på å komme seg ut i snøen. Som de så ofte hadde gjort før, spente Christine og Marius på seg skiene og tok fatt på sin faste runde. Men midtveis på turen er Marius nede på ett kne…

Det var en ordentlig flott opplevelse å fotografere vinterbryllupet til Christine & Marius. De giftet seg i Iskatedralen, i Vinterparken på Hunderfossen. Og etterpå hadde de festen sin i den meget stilige Trollsalen, innerst Ivo Caprinos eventyrgrotte, blant hans fantastiske kreasjoner.

Tusen takk for at jeg fikk følge dere på den store dagen deres, C&M!

Her kommer noen få bilder fra vinterbryllupet:undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

 

 1. Fotograf Benedikte Bull:

  Åååh, jeg elsker det! Jeg forguder dine bryllupsbilder. Stemningen du fanger er helt fantastisk. Og jeg absolutt elsker at du skriver en liten innledelse! Alt blir så mye mer levende.

 2. Heidi Klingsheim:

  Sååå utrolig flotte bilder!! Nydelig lys, og fantastiske omgivelser! Mesterlig fanget av deg! Du er sååå god! :)
  Ha en flott dag!

 3. Henrik:

  Tusen takk for det, Heidi og Benedikte :) Ordentlig koselig sagt av dere!!

 4. Charlotte:

  Nydelige bilder. Levende gladbilder :)

 5. Mette:

  // Tusen takk, Henrik! Det betyr veldig mye for meg å høre sånne ting, spesielt når det kommer fra en som er så dyktig som deg. Du er en utrolig stor inspirasjonskilde for meg når det gjelder fotografering! :) Du er en av de beste bryllupsfotografene jeg har vært borti. Stemningen og lyset i bildene dine er helt magisk, og det er noe jeg selv jobber for å få til!

 6. Elin:

  Flotte bilder som forteller en historie! Liker veldig godt måten du omgjør bildene dine til sort/hvitt, jammen er det fint med høy kontrast!
  Det var ekstra morsomt å se disse bildene siden jeg selv var og besøkte Iskatedralen den helgen den åpnet! Det var så vakkert der inne med det fargede lyset, i alle fall for meg som ikke fotograferte bryllup ;) Ble litt nyskjerrig på om du beholdt noen av bildene der innefra i farger?

 7. Stine:

  Nydelige bilder Henrik! Du er dyktig!

 8. Henrik:

  Så snille dere er alle sammen! Tusen takk for alle de gode ordene deres!!
  Elin: Jepp, jeg beholdt mange bilder fra kirken i farger også :)
  Mette: Wow, utrolig hyggelig å høre! Tusen tusen takk!!

 9. Krystian Gacek:

  Vakkert bryllup, pluss en ren svart / hvitt bilder klima. Jeg vil gjerne komme tilbake til bloggen din, bildene er fantastiske.