For noen uker siden kjøpte jeg et produkt som jeg er veldig fornøyd med. Mye mer fornøyd enn jeg trodde at jeg kom til å bli! Hvis du ofte sitter foran arbeidsstasjonen din og bruker musen veldig mye så er det veldig lett å få vondt i armen, eller i verste fall musesyke. Jeg bruker Photoshop og Lightroom cirka åtte timer hver eneste dag, og de er ganske musintensive programmer.

Etter å ha hørt og lest om mange som bruker penn og tablet istedet for, tenkte jeg at dette måtte jeg også prøve. Jeg bestemte meg for å teste ut Wacom Bamboo Fun etter mange gode anmeldelser og produktet lever opp til forventningene! Hvis man ikke er vant til å bruke penn, så er det nok litt uvant til å begynne med, det var det iallefall for meg, men etterhvert blir man veldig vant til det, og arbeidsflyten går raskere. Det er tilogmed et digitalt viskelær på baksiden, så du kan bare snu pennen opp ned for å viske ut det du ikke vil ha. I tillegg har den knapper på siden så du kan endre størrelse på penselen og høyre-klikke etc.. Det går fint ann å bruke den som mus også, og med min utgave fulgte det også med en mus jeg kan bruke på tegnebrettet.

Alt i alt, et meget meget bra produkt til en overkommelig pris, med mye funksjonalitet og verdi. 10 av 10 stjerner :)


No tags for this post.

 1. Eva:

  Den så kul ut! Penn er et must:)) Jeg brukte lang tid på å venne meg til det, men nå skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte meg uten tidligere……

  Men legger du fra deg pennen når du hånden da eller?

 2. Henrik:

  Ja, den er kul!! Helt enig, at jeg ikke tenkte på å bruke penn tidligere! Den versjonen som er på videoen her kom faktisk ut et par dager etter at jeg bestilte min, så jeg har den som er med mus og penn, ikke med touch-funksjonen, men det ser veldig stilig ut, så kanskje jeg kommer til å teste ut det senere en gang!

 3. sarys:

  Kjøpte ett sånt for en del år siden, men det er nok ganske så utdatert i forhold til det der ja! Men, det er utrolig kjekt å bruke penn istederfor musen! Lurer nesten på om jeg skal gå til anskaffelse av ett nytt et..