…og jeg rekker ikke blogge :( Nå for tiden er det bryllup omtrent hver eneste lørdag, og jeg har flere titusener av  bilder som gjenstår å redigere, slideshow å lage, møter å holde, kunder å tjene og bryllup å reise til. Jeg prioriterer kundene mine langt over bloggen, så den får komme til sist, frem til jeg igjen får tid til å blogge :)

Mye spennende har skjedd i det siste, for noen lørdager siden foreviget jeg bryllupsdagen til Ole-Kristian Tollefsen, Norges eneste proffe hockeyspiller i NHL! Wow! Jeg husker da jeg var liten pleide jeg å samle på hockeykort, sjekket Beckett for å finne ut hvor mye de var verdt og byttet dem med andre hockeykort-fanatiker-venner. Deretter organiserte jeg alle kortene nøysomt i hver sine respektive album, jeg hadde mange forskjellige ‘hele serier’ og til og med rookie-kortet til Eric Lindros! Det var stas husker jeg! Og Mario Lemieux på Pittsburgh Penguins var favorittspilleren min. Jeg skulle alltid ‘være han’ da vi spilte på skøytebanen, eller innebandy på parkeringsplassen med rollerblades. Ja, det var litt om min hockey-historie :) Bryllupet deres var uansett utrolig flott, men etter brudeparets ønske kommer jeg ikke til å blogge eller legge ut noen bilder av bryllupet deres. Det er ikke noe særlig hvis Se&Hør finner bildene.

Men Pappa tok noen bilder av meg før bryllupet og de kan jeg jo dele på bloggen min :) Han var på besøk fra Danmark den helgen, og kjørte meg til kirken. Jeg skal snart ned på besøk til han og det gleder jeg meg til! Vi sees ikke så ofte pga. avstanden, men når vi først møtes er det alltdig kjempehyggelig. Han spille klarinett og jeg spille piano, så vi spiller alltid masse sammen; spesielt gamle jazz standarder, som Fly me to the moon, Georgia on my mind og Autumn Leaves.

Av andre nyheter siden sist så har jeg kjøpt meg en Macbook Pro 15″ og er meget fornøyd. Det er veldig befriende å bruke en laptop og kunne bevege seg fritt, istedet for å være låst til det samme arbeidsbordet hele tiden. Jeg har blitt veldig glad i musikken til John Mayer, spesielt ‘Slow dancing in a burning room’, ‘Neon’ og ‘Dreaming with a broken heart’ og ‘Comfortable’. Jeg merker at jeg er i skrivehumør i dag, så jeg bare fortsetter å prate litt om meg selv og hva som er nytt, jeg!

Jeg og Hege har bestilt sommerferie til Montepulciano!  Jeg har aldri vært i Toscana før, og dit gleder jeg mer virkelig til å dra! Montepulciano var et helt ukjent sted for oss til vi så at Twilight II ble spilt inn der tidligere i år. (Hege er helt 178% twilight-frelst og elsker alt ved filmen(e) og bøkene) Vi skal være noen dager i Firence også, vet ikke helt hvordan vi skal komme oss derifra til den lille byen, men det finner vi ut av! Det ordner seg! Tror jeg kommer til å ta mye bilder i den byen.. Jeg har tenkt litt på at jeg har lyst å lage reisefotoreportasjer for blader som Vagabond og Zine Travel.

Jeg har funnet ut at tiden går fort og at man må gripe hver eneste dag. Det er endel hundre millioner andre mennesker som også har funnet ut av akkurat det samme før meg, men dette er jo en sånn tanke som alle er klar over og vet at man burde følge, men det blir ofte kun med ordene. Etter at romkameraten min på folkehøyskolen døde for noen uker siden, har jeg funnet ut at døden ikke nødvendigvis er nærmere, farligere, eller mer skremmende enn før, men det har gjort at den blir mer virkelig. Det er jo ikke noe vits å gå rundt å være panisk eller redd, men kanskje bare bruke tiden sin bedre..

Ellers satt jeg og leste om 1500tallet i går (hehe, ja det er kanskje litt sært, men jeg gjorde nå engang det) og der kom jeg over en del interessante fakta om hvorfor visse bryllupstradisjoner er som de er den dag i dag! Her er hensikten med brudebuketten: I middeladeren hadde man gjerne kun ett årlig bad, og det var gjerne i Mai. Bryllupene var derfor ofte i Juni, da man fremdeles luktet nogenlunde godt! For å friske opp duften litt ekstra bar bruden en bukett med friske blomster, derav brudebuketten! Rundt samme tiden ble det også vanlig å ha forlovere for bruden og brudgommen. Disse skulle kle seg veldig fint og ganske likt som brudeparet for å lure eventuelle onde ånder som var ute etter å ødelegge for dem.

Ja, det var litt prat fra meg, nå må jeg fortsette å jobbe! Her bildene Pappa tok av meg!

henrik_00003henrik_00005

No tags for this post.