Det er så spennende å reise. Man forandrer perspektivet sitt litt. Ser verden fra en litt annen vinkel. Og man får se andre tapeter, som faren min pleier å si. I februar dro jeg sammen med en av mine aller beste venner, Jørgen, for å besøke foreldrene hans i Malaga. De kjører husbilen sin gjennom europa og bor der flere måneder av gangen. Det må være herlig. For en frihet å kunne dra hvor man vil, stoppe når man vil, kjøre dit man ønsker, og få mange nye bekjentskaper på veien.

Malaga er et veldig koselig sted. Vi leide sykler og trillet langs strandpromenaden. Spiste store mengder is. Satt på kafeer helt nede ved vannkanten, og fikk brilleskille. Dos huevos con tocino y jugo de naranja, por favor. Egg&bacon + appelsinjuice. Hilste på vennlige og gode mennesker. Vi var inne i en 3 millioner (!) år gammel hule i Nerca, med flotte malerier. Vi tittet på fjellandsbyer, kjøpte fikener og sitroner av en gammel dame. Dro innom frisøren, brukte fingerspråk, kom ut med spansk frisyre. hehe. Dro på markedet og fant matchende solbriller.

Soloppgangen stekte hotellrommet vårt hver eneste morgen. Det er den aller beste måten å våkne på synes jeg. Så mye energi solen gir!
Det første bildet er utsikten fra balkongen vår. En god start på dagen :)

Jørgen fant ut at han ville titte på hver eneste palme. Og da er det viktig å dokumentere hvert møte med hver enkelt palme. hehe.

 1. Toril Kjellsen:

  For noen nydelige bilder :-) Du fikk meg til å føle at jeg var i Malaga, helt fantastisk!! Jeg kunne nesten kjenne lukten av sjø, strand, clementiner og høre lyden av mennesker, latter, smil og glede!! Tusen takk for at du delte litt av denne opplevelsen din med oss Henrik!! Du skriver samtidig så innlevende. Stå på!!

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Toril :) Og så hyggelig at du klarer å oppleve sjø og strand og glede av å se på bildene!!

 3. Fotograf Benedikte Bull:

  Herlige bilder! Ser ut som om dere virkelig har kost dere MASSE! :D

 4. Henrik:

  Takk, Benedikte :) Ja, det var et herlig sted å besøke! Spesielt på vinteren! Nesten ingen turister, bare hyggelige folk, behagelig temperatur, god mat, palmer og hav!

 5. lise:

  Wow!! Enig med toril, fikk meg brått en tur til malaga jeg og :) du skriver fantastisk også!
  Tar du barnebilder også?