jeg_har_verdens_beste_kunder_00008

Jeg er så heldig, for mine kunder er så snille! Jeg tror faktisk at jeg rent statistisk og helt objektivt, har de snilleste kundene som finnes. Intet mindre. ;)
I går lå det et håndskrevet kort i postkassen min fra Kjersti & Thomas som jeg fotograferte bryllupet til tidligere i år, på Lillehammer. Jeg blir så utrolig glad for at noen kan sette så stor pris på det jeg gjør! Jeg føler meg veldig heldig over det å kunne ha hobbyen min som jobben min, og at kundene mine i tillegg er så snille og sier så fine ting til meg, det er jeg så takknemlig for.

Tidligere i år fikk jeg også en epost fra dem, som jeg er så stolt av at jeg har rammet den inn og hengt den opp på veggen ;)

Jeg føler at jeg har verdens beste jobb. Det å kunne gjøre noe jeg elsker å gjøre, kunne gjøre det som et yrke, og at det i tillegg blir satt så stor pris på, og at det faktisk er meningsfullt for andre enn bare meg selv, det gir meg så mye, og gjør at jeg blir superglad!

Tusen tusen tusen takk til alle mine kunder, jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen!!

No tags for this post.