Oi, dette vekker minner.. Husker dere Duck Hunt på Nintendo? Den gamle grå boksen som du puttet kasetter inni? Det var så stilig. Og det bringer tilbake så mange minner bare av å tenke på det! Dette er første gang jeg har sett igjen dette spillet på sikkert 20 år! Da satt jeg og søsteren min foran tven da vi var hos pappa; han lagde middag til oss, og han hadde kjøpt den oransje tv-pistolen som man kunne skyte med! Det var tider, det.. Bare ved å se på bildene, og spille dette spillet så er jeg sendt tilbake to tiår i tid; jeg kjenner alle lydene, luktene og opplevelsene på nytt!

Det er så rart hvordan vi knytter minner til gjenstander, og at det kan gå ann å huske opplevelser så sterkt. Kanskje fordi vi er så åpne for opplevelser når vi er små, og derfor gjør kanskje alt så stort inntrykk på oss i den alderen? Ja, jeg legger merke til at jeg har byttet om til oss-formen, men jeg tror dette gjelder alle, ikke bare meg. For det hadde jo vært litt rart. Tror jeg. Å, det hadde vært tøft å finne igjen en sånn retro-spillmaskin og prøve igjen alle spillene! Husker dere super mario, donkey kong og tennis?

Dette fikk meg også til å tenke på bryllupsbilder på en helt ny måte. Hvis jeg forbinder så mye følelser med et enkelt tv-spill, hvor mange følelser forbinder man da med bilder fra sin egen bryllupsdag. Det må være mye. Jeg gleder meg til jeg selv kan sitte 20 år etter og titte på bildene fra min egen bryllupsdag, det tror jeg blir veldig spesielt. Jeg kan jo prøve å blogge i 25 år til så kan jeg jo fortelle dere om det :) I mellomtiden, prøv spillet!

Klikk her for å plaffe ducks ;)

No tags for this post.