Det aller viktigste når det gjelder fotografering er lyset. Men i mitt yrke er jeg i skyggen. Og tar det faktisk som et kompliment når folk forteller at de ikke har lagt merke til meg i løpet av en hel dag. Jeg innser jo at det sjelden er et kompliment, men akkurat i denne settingen er det et stort pluss.

Er fra Oslo, og bor på Lindeberg i Oslo. Har rukket å bli 33 år og reiser i hele Norge, og etterhvert også utlandet, for å fotografere.

Jeg startet som bryllupsfotograf i 2007, og ble da Norges første spesialist på dokumentarisk bryllupsfotografering. Det var spennende og jeg ante ikke hvordan det skulle gå. Siden den gang har jeg fotografert flere hundre bryllup innenlands og internasjonalt. Fra Skandinavia, til Skottland & Italia. Så det gikk jo bra. Kan en jo si.

Å få være bryllupsfotograf er heftig. Jeg får være tilstede ved to menneskers kanskje aller største dag i livet? Får være den som foreviger det. Det er ganske stilig. Og veldig givende å legge energi og innsats i. Ved siden av foto spiller jeg piano, trener en del, sykler i marka, fordi da høres jeg så sunn ut, men det er egentlig bare for å kunne spise mest mulig kake. 🍰

Stolt medlem av Blikkfangerne – Norges beste bryllupsfotografer