På den sjeldne og spesielle datoen fredag den 08.08.08, utspilte det seg et tilsvarende sjeldent og spesielt bryllup på Villa Eckbo i Oslo. Erik og Hege er et av den typen par som er så ekstremt forelsket i hverandre, at jeg måtte kjempe for ikke å bli revet med i den intense stemningen, kaste kameraene, sette meg ned, stor-tute og bli nervevrak resten av kvelden. Heldigvis klarte jeg å holde meg oppreist, og det var som alltid, utrolig gøy å få fange slike spesielle øyeblikk… Dere er nok fremdeles på bryllupsreise nå, men jeg ønsker dere absolutt alt godt og masse lykke til med livet sammen!

No tags for this post.

 1. Silje:

  Jeg får alltid tårer i øynene når jeg ser på slideshowene dine!! Gleder meg virkelig til du skal ta bilder i vårt btyllup!!

 2. henrik:

  Så koselig å høre, Silje! Jeg gleder meg masse til deres bryllup også! :)

 3. Hegerik:

  Kjære Henrik

  Tusen takk for utrolig vakre bilder. Du fanger et øyeblikk, en stemning, og bringer det tll liv i bildene uten å påvirke det. Når bryllupsdagen er over, er det minner og øyeblikk man sitter igjen med. For oss er det virkelig vakkert å bli tatt med tilbake til øyeblikk som betyr så mye for oss. Du gjør denne tidsreisen mulig ikke bare ved å ta gode bilder, men også ved at du finner de riktige bildene blant de mange tusen du tar gjennom dagen.

  Bildene er små øyeblikk, stor kunst og veldig veldig personlige.

  Tusen takk.
  Erik og Hege Sofie

 4. henrik:

  Oi.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si.. Tusen tusen takk for de vakre og fine ordene dere gir meg.. Det var en ære å få forevige det vakre bryllupet deres! Tusen takk :)

 5. Moniek:

  Liker dette slideshowet spesielt godt! Superfine bilder!
  Hilsen Moniek :-)

 6. henrik:

  Tusen takk for det, Moniek :) Kjempehyggelig å høre!