Kjersti_Andreas04016-2

 

Kjære Henrik,

Vår største og mest fantastiske dag, bryllupsdagen er over, men takket være deg vil dagen og alle minnene vare evig. Du har ikke bare foreviget selve dagen, du har foreviget følelsene vi hadde. Når vi ser på bildene er vi tilbake på dagen, og følelsene er akkurat de samme. Den gode, glade og spente følelsen vi hadde hver for oss under forberedelsene, lykken av å se hverandre for første gang og kjærligheten etter våre «ja» ble gitt. Ikke bare foreviget du det vi opplevde selv, men du fanget også opp alle de små og store flotte øyeblikkene blant våre gjester. Det er en stor lykke for oss å kunne være med på alle øyeblikkene – igjen og igjen – gjennom bildene.

Du leverte service og kvalitet langt over forventning. Du ble en venn, en naturlig del av selskapet, en alle raskt fikk tillitt til. Du beveget deg smidig rundt og fanget alle øyeblikkene uten at noen fikk med seg hva som skjedde. Vi har i ettertid også fått svært gode tilbakemeldinger fra gjestene. De syntes du opplevde deg veldig profesjonelt og diskre samtidig som du fikk dokumentert alle de viktige øyeblikkene. Bildene er så naturlige og vakre.

Tusen hjertelig takk, Henrik. Vi vil anbefale deg på det varmeste til alle vi kjenner.

Klemmer fra

Andreas og Kjersti  – Herr & Fru Midtun Næss


 

mette_john-fredrik_02209

Fra første gang vi så bildene på hjemmesida di, var det ingen tvil – vi ville at du skulle fotografere bryllupet vårt! Og vi har ikke angret et sekund på at vi valgte deg. Bildene du tar er bare helt utrolig nydelige! Tror vi må ha sett slideshowet hundre ganger til nå.. Du har fanget dagen vår på en fantastisk måte, også de øyeblikk og situasjoner som vi ikke fikk med oss. Som for eksempel brudens blikk rett før kirkedørene går opp eller en litt urolig nevø i bestefars armer. Helt herlig! Vi gleder oss så mye til å se resten av bildene, og ikke minst dele dem med våre nære og kjære som var med og gjorde dagen perfekt.

Som person er du rolig og sympatisk, alltid blid og ikke minst omtenksom! Da bruden var nær ved å miste hodet pga nervøsitet før kirken, var du der med trøstende ord og små beskjeder om at hun måtte huske å få i seg nok væske ;) Vi har også fått tilbakemeldinger fra våre gjester om hvor hyggelig du var, og hvordan du nesten ubemerket sneik deg rundt og fotograferte. Vi var litt skeptiske til om vi klarte å slappe av med kamera rundt oss, men den bekymringen var helt ubegrunnet. I ettertid har vi fått beskjed om å ikke kaste telefonnummeret ditt, så kanskje det blir flere Tromsø-turer på deg ;)

Vi er kjempetakknemlige for at du orket å ta den lange turen helt opp til Nordens Paris, Henrik. Og vi kan med glede anbefale deg videre.

Klemmer fra Mette & John-Fredrik


 

Iselin_Morten00370

Kjære Henrik!

Vi er så utrolig glade for at vi valgte, og fikk, deg som vår bryllupsfotograf! Et vennepar tipset oss om deg, og fra minuttet vi hadde klikket oss inn på nettsiden din og sett dine vakre bilder, var vi solgt. Bestillingen av deg var det første vi hadde i boks når det gjaldt hele bryllupet! Kirke og lokale var det ikke så nøye med… ;-)

Nå som bryllupet er overstått er det minnene vi sitter igjen med. Da vi fikk se noen av de vakre bildene dine fra dagen vår, ble vi lamslåtte begge to. At det går an å få fram så mye følelser, så mange øyeblikk, og så mye glede i «bare» noen bilder? Det klarer du!! På selve dagen merket vi deg knapt – det vil si; vi merket deg når vi skulle merke deg, og så var du som en skygge resten av dagen. Utrolig profesjonell! I og med at vi knapt så deg mens alt pågikk, var vi spente på å se smakebiter på bildene. Og da den første mailen fra deg tikket inn, ble vi så utrolig imponerte over hvor mange øyeblikk du faktisk hadde fanget så flott – attpåtil med bare sekunders mellomrom!

I tillegg til dine utrolige fotografiske evner, er du en meget behagelig person! Det var som en drøm å ha deg med i løpet av dagen. Oppmerksom, beskjeden og ydmyk, og ikke minst har du humøret på topp. Positiv, og veldig, veldig profesjonell! Vi føler at vi fikk den perfekte fotograf, og litt til. Ja, det koster, men det er så verdt det! Vi er ekstremt glade for at vi fikk nettopp DEG som vår fotograf, på vår aller største dag. Vi gleder oss til å se alle bildene våre, og vi gir deg våre varmeste anbefalinger!
Hilsen Iselin & Morten


 

tori_adam_01367

Dear Henrik,

We can’t thank you enough for the wonderful job you did at our wedding. During our search for a wedding photographer, we stopped looking any further as soon as we found your website, something we do not regret.

When you suggested that we should meet up before the wedding to get to know each other, we both noticed straight away how easy you are to communicate with. You have a genuine passion for what you do, which comes through in your work. During the wedding we had peace of mind knowing we could trust you to capture every unique moment on our special day.

Looking at the pictures makes us relive every little moment. We love the natural look of your photographs. The pictures are not only beautiful but you also managed to capture both feelings and emotions. We have already recommended you to several friends looking for a wedding photographer. We couldn’t be happier about choosing you to be our photographer.

Love, Tori & Adam


 

stine_tommy_02003

Kjære, kjære Henrik.

Så tilfeldig det var at jeg fant deg på nettet… Jeg lette etter bilder av brudebuketter da et av dine bilder dukket opp, og jeg fulgte linken til dine sider. Tilfeldig at jeg kontaktet deg så fort jeg hadde kikket rundt på nettsidene dine? Nei, så avgjort ikke!!! Bildene dine fra andres bryllup var rett og slett magiske. Jeg husker jeg syntes det var fantastisk hvordan du klarte å «fange dagen» fra begynnelse til slutt, og ønsket å forevige vår egen store dag nettopp slik. Da jeg kontaktet deg, svarte du på henvendelsen både profesjonelt og personlig på samme tid. Du viste så oppriktig interesse, så stor vilje til å bidra til å gjøre den spesiell, at jeg mer enn en gang ble virkelig rørt.

Jeg var aldri i tvil om at bildene fra dagen ville bli fantastiske med deg som fotograf. Det jeg ikke forstod før jeg nå ser bilder fra eget bryllup, er hvor spesielle de blir når det er ens egen dag som dokumenteres. Med bildene dine faller liksom noe stort på plass. De foreviger små øyeblikk gjennom alt som skjedde. Øyeblikk man knapt la merke til, men som utgjør det meste av den dagen som ble så spesiell. Øyeblikk jeg får tårer i øynene av, men trolig ikke ville husket om det ikke var for den fantastiske tilstedeværelsen din. Alle gjestene har skrytt av deg som person. Du var pent kledd, lydhør, høflig og blid. Du pratet med alle, og vi følte oss aldri ubekvemme med deg i nærheten. Dette Henrik, tror jeg er hemmeligheten bak alle de  fantastiske bildene dine. Du er en fantastisk fotograf – det er udiskutabelt – men at du er den du er skiller deg fra alle andre. Ingen over… Etter min mening heller ingen ved siden! Bildene dine er små kunstverk, og blir så personlige som bare du kunne skapt dem. Til vårt bryllup kom du som en ukjent, men reiste som en gjest!

Henrik, tusen millioner takk for at du valgte å bli bryllupsfotograf. Jeg er så takknemmelig for at du fotograferte vårt bryllup. Uten deg ville dagen ikke blitt den samme. Vi ville blitt gift, selvsagt, men muligheten til å gjenoppleve dagen ville vært så mye mer begrenset. Jeg kommer aldri til å bruke en annen fotograf enn deg til de store øyeblikk i livet.
Stine & Tommy


tine_rune_01548

 

Kjære Henrik!

Etter du fotograferte bryllupet til Renate ♥ Torbjørn og Therese ♥ Erland var vi ikke i tvil om hvilken fotograf vi ønsket å velge til å forevige bryllupet vårt.  Det er spesielt å se bryllup man selv har vært i og kjenne igjen øyeblikkene og følelsene som var tilstede.  Det var fantastiske bilder og vi så at det var slike bilder vi også ønsket! De naturlige spesielle øyeblikkene som ikke er arrangert!! ☺

Bildene våre var over all forventning og vi ELSKET dem!! Det var veldig spesielt å se slike bilder med oss som hovedpersoner. Det var som å oppleve bryllupet igjen og igjen og igjen… Vi har sett på slideshowet ca. 1 million ganger..

Det skyldes mye din evne til å fange de ”spesielle” øyeblikkene! Du er veldig flink til å være på rett sted til rett tid uten at vi merket det. Når du jobbet var du veldig diskré, og når vi slo av en prat var du en veldig hyggelig ”gjest” ha.

Ettersom vi også kom med en del forslag på fotograferingen etter kirken merket vi fort at du også er en ”ja-mann”! I tillegg til fotograferingen setter vi også pris på den gode servicen og oppfølgingen før og etter bryllupet. Dette blir nesten i meste laget med skryt, men det er fordi du rett og slett er så utrolig bra!

Takk for at du fanget disse fine minnene for oss som vi alltid vil kunne se tilbake på!

Klemmer  fra  Tine ♥ Rune


olav_sandra_01901 kopi

 

Vi så på mange fotografers nettsider i forbindelse med vårt bryllup, og kom da innom henrikfoto.no. Det var et vendepunkt i letingen….for etter å ha sett bildene og ikke minst slideshowene på siden din var det ingen andre fotografer som målte seg, hverken i kvalitet eller pris. Så godt fangede øyeblikk, så høy teknisk kvalitet på hvert eneste bilde, måten øyeblikkene er foreviget slik at de beskriver selve minnene og følelsene. Bilder som treffer rett i hjertet og er så gode at man blir rørt selv om man aldri har møtt menneskene de viser. Ingen andre fotografer kunne vise til liknende, ikke engang i nærheten.

Vi var jo spente på om bildene virkelig ville bli like bra på vårt bryllup som alle de andre…men jeg kan med hånden på hjeret si at våre ønsker og håp ble ikke bare tilfredsstilt men overgått! Bildene er fantastiske, og det er en nytelse å se de igjen og igjen, og tårevått å se slideshowet både for oss og andre. Vi tror det er umulig å ikke bli mektig imponert av det du har levert, både på parfotograferingen og fra bryllupet. Du var veldig sporty, forresten, og tok utfordringen om å ta bilder av hesten vår. Du sa det var første gang, men det er det vanskelig å tro på! For bildene fra treningen av hesten er som det beste av det beste man ser i internasjonale hesteblader.

Vi har kun fått hyggelige meldinger fra våre gjester, som sier at du er hyggelig, hensynsfull og profesjonell, og er overalt uten å forstyrre noen. Vi er 100% enige! Og vi føler at vi har fått mer enn bare bilder, en trygghet om at oppdraget var i de beste hender og en profesjonell oppfølging – vi føler at vi har fått en ny venn, og drømmer allerede om alle de fremtidige gangene vi ønsker å leie deg. Flere parfotograferinger, kanskje baby-bilder, hvem vet? Vi er ihvertfall utrolig glade for at vi fant deg, og for at du er den fantastiske personen du er. Måtte våre veier krysse titt og ofte.

Klemmer fra Sandra & Olav


linda_morten_02194 kopi

 

Vi ønsket en fotograf som kunne fange stemningen i bryllupet vårt. En som så disse små verdifulle  øyeblikkene som forsvinner som dugg for morgensolen. For oss var det bare ett valg: Henrik. Som bonus fikk vi en utrolig reflektert, hyggelig og omtenksom fotograf som var tilstede under hele den store dagen samtidig som han ikke var der.

Vi følte fra første stund at vi var ivaretatt. Henrik tok seg god tid før bryllupet til å gå på kafe for å bli kjent med oss og høre hvordan vi ønsket bryllupet. Dette førsteinntrykket skulle gjenspeile helheten.

Hvert bilde ble som et lite kunstverk. Det kontrastfulle spillet av både mørke og lys,  den gode og lune stemningen, vennskapet og kjærligheten. Alt malt med Henrik sin lyspensel og foreviget til glede for gode stunder i fremtiden.

Det finnes mange bryllupsfotografer der ute, men det er få som har så stor ”passion” for det han gjør. Henrik er en dyktig og inspirerende person man får energi av å være sammen med.

Skulle vi giftet oss på nytt ville vi valgt Henrik som vår bryllupsfotograf igjen, igjen og igjen:-)

Linda & Morten


elise_eivind_03618

Sorry det har tatt litt tid å svare, måtte bare kommer over det verste sjokket og tørke tårene over de fantastiske bildene. Eivind er bekymra for at tastaturet på pcen skal kortslutte etter alle tårene som har havnet oppi der! Vi er stumme av nesegrus beundring. Det er akkurat som å oppleve hele dagen på nytt, og få med oss alt som foregikk rundt oss som vi ikke fikk med oss på selve dagen. Du har vært så flink til å få med alle gjestene og så utrolig mange gøye og flotte bilder. Jeg føler ikke helt at ord strekker til dessverre, men håper du forstår at vi er ekstremt glade og fornøyde. Tusen takk for at du gjorde bryllupet til en fantastisk dag, disse minnene er med oss for alltid. Tusen takk igjen!»

Kyss og klem fra Elise & Eivind!


katrine_hugo

 

 

Henrik, du er helt fantastisk. Jeg har grått og grått og sett den tjue ganger allerede. Hugo sier at du klarte å gjenskape magien. Ingen over, ingen ved siden. Helt utrolig. Takk og takk og takk!

Henrik, du fanget og foreviget hendelser på vår dag vi først etterpå kunne se eksisterte, nettopp fordi du frøs de spesielle øyeblikkene. Du har skapt noe ingen andre ville klart å fange på samme måte, på grunn av din unike kunst, din stil og din profesjonalitet. Vi tror ikke det finnes noen av samme kaliber her i til lands!! Flere av våre gjester kom til oss etter bryllupet og sa at du også hadde en unik, empatisk og tillitsvekkende personlighet som gjør din rolle som fotograf enda bedre. Det ble felt noen tårer da vi så slideshowet, nettopp fordi hele dagen vår ble rekonstruert på en svært romantisk måte… Vi er deg evig takknemlig!
Katrine & Hugo


cathrine_morten_01432

 

Jeg og Morten giftet oss ved Hillringsberg Herrgård i Sverige. Vi angrer ikke ett sekund på verken bryllupet, valg av ramme rundt eller at vi fikk deg til å forevige den store dagen og helgen!

Hver gang vi ser på bildene du  har tatt, strømmer de gode minnene tilbake. Helt fantastisk å suge inn stemningen, følelsene, lykken og de herlige gjestene våre som så ut til å kose seg glugg i hjel! For hvert bilde vi ser på, er det som om tiden stopper opp og vi gjenopplever øyeblikket! Du er sannelig  “overalt men samtidig ingensteds”, og vi har flere ganger spurt oss: “hvordan i all verden klarte Henrik å fange nettopp det øyeblikket?”.

Jeg har aldri vært komfortabel med å bli tatt bilder av, og var i begynnelsen litt skeptisk til hvordan det skulle gå å ha deg rundt oss . Etter et halvt minutt hadde jeg alt glemt at du var der for å ta bilder av oss og bryllupshelgen, og anså deg mer som en gjest og venn av familien! Du smøg deg rundt omkring og var aldri til sjenanse for noen!!! Hvordan du klarer dette er ganske uforståelig, men imponerende!

Du er en utrolig dyktig fotograf, samtidig som vi opplevde deg som jordnær, ydmyk, behagelig, oppumntrende og alltid med et godt glimt i øyet! Vi anbefaler deg på det varmeste til alle som er på jakt etter en fotograf til en eller annen anledning, og makan til flott personlighet og dyktighet skal man lete lenge etter!!!

Cathrine & Morten


 

 erik_hege_03243-2 kopi

Kjære Henrik

Tusen takk for utrolig vakre bilder. Du fanger et øyeblikk, en stemning, og bringer det tll liv i bildene uten å påvirke det. Når bryllupsdagen er over, er det minner og øyeblikk man sitter igjen med. For oss er det virkelig vakkert å bli tatt med tilbake til øyeblikk som betyr så mye for oss. Du gjør denne tidsreisen mulig ikke bare ved å ta gode bilder, men også ved at du finner de riktige bildene blant de mange tusen du tar gjennom dagen. Bildene er små øyeblikk, stor kunst og veldig veldig personlige.»

Tusen takk. Erik & Hege Sofie


elisabeth_fredrik_01055

 

Kjære Henrik!

Vi vil fra bunnen av vårt hjerte takke deg for de flotte bildene du tok i bryllupet vårt!

Slideshowet og bildene er bare helt magiske, du har VIRKELIG klart å fange stemningen i hvert bilde! Det var så mange følelser, tårer, latter og ikke minst STOR feststemning den dagen, alt perfekt fanget gjennom din linse.  Ord blir fattige Henrik, vi vil juble, danse og gråte når vi ser de!

Å skulle ha både et kamerateam og en bryllupsfotograf gjennom hele dagen kunne ha blitt en stor utfordring for en litt anspent brud, men du gled så lett inn i settingen og til slutt tenkte jeg ikke engang over at du tok bilder. Det var nok litt av en utfordring for deg også med så mange familiemedlemmer og nære venner å ta hensyn til og ta bilder av i tillegg til et kamerateam som jobbet på spreng.

Ikke nok med at du er så utrolig dyktig i det du gjør, men du er i tillegg en kjempeherlig person. Du er snill og omtenksom. Rett og slett en behagelig fyr å være rundt, noe alle gjestene også påpekte. Du har mye god karma i vente Henrik! ;)

Så igjen, tusen, tusen takk Henrik, for at du har foreviget vår fantastiske dag på en så stilfull og personlig måte. Det rører oss dypt!

Stor klem fra Elisabeth & Fredrik :)


therese_erland_02306

 

Kjære Henrik :)

For noen UTROLIGE bilder!!!!! Du er utrolig dyktig, Henrik!!!! Tusen takk, vi er såå rørte her vi sitter!! :):):) Vi skal anbefale deg til alle vi møter på!!!!!:)  Vi får utrolig mange flotte tilbakemeldinger på bildene du har tatt!!!!

Nydelige bilder, helt fantastisk å ha så flotte bilder av en så flott dag!!!! Tusen takk igjen for den gode jobben du gjør!:):)

Vi kan ikke få sagt med ord hvor glade vi er for den jobben du har gjort for oss!!»

Stor klem fra Therese & Erland

 
 kjersti_thomas_01346-Edit

Hei Henrik :)

«Nå vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne…

Bildene er helt fantastiske, vi ble helt målløse begge to! Vi har sett slideshowet om og om igjen, og vi finner stadig nye detaljer og øyeblikk, som du har fanget på en helt fantastisk måte! Det kan ikke beskrives hvor mye det betyr for oss å ha disse bildene, ikke minst fordi du har tatt vare på øyeblikk hos Thomas som jeg aldri hadde fått tatt del i om du ikke hadde vært der og foreviget dem – og omvendt! Det er utrolig fint å sitte og se på familie og venner, og oss, og hvordan dagen var for alle! At du har tatt vare på alle smilene, nervøsiteten og gleden som vi alle følte, kan ikke måles i noe! Det er situasjoner og øyeblikk her som jeg nesten ikke husket, som nå plutselig står klart for meg, og som gjør alt så komplett. Utrolig fint å kunne dele dagen med de som ikke var der også, som får hele historien og stemningen, på en ubeskrivelig flott måte.

I tillegg må jeg skryte av deg som person også. Vi har fått så mange tilbakemeldinger på at bildene var fantastiske, men også på at du var så blid, hyggelig og fikk alle til å slappe av. :) Jeg må også henge meg på det jeg leste om deg før vi tok kontakt, nemlig at du var overalt, men ingensteder. Ingen av oss var sikre på om vi kom til å slappe av med kamera rundt oss hele tiden, men det gikk over så fort at vi ikke tenkte over det engang. Det føltes bare trygt at du var der og tok bilder.

Vi er også helt vannvittig fornøyd med måten du har behandlet bildene på. Jeg hadde et bilde av hvordan jeg så det for meg, med is, snø og blålig lys i bildene. Ikke bare har vi fått dette, bare enda mer fantastiske (jeg ble helt satt ut!), men også noen vannvittig fine sort/hvitt bilder og fargebilder av en annen verden! Det føles som om vi har fått så uendelig mye mer enn vi kunne drømt om, og det er en kjempefin følelse å sitte igjen med :)

Må også nevne at det var så koselig at du har tatt med Mac (og Angus) på bildene, og detaljer rundt det at han var med! Han er en kjempestor del av livet vårt, så utrolig hyggelig!!

Du har et talent uten like – det er ikke så ofte vi blir rørt til tårer, men dette var virkelig rørende og traff oss rett i hjertet, begge to :) Så takk for det.»

Klemmer

Thomas & Kjersti


Caroline_Kristoffer_02087

 

Å velge fotograf var egentlig ikke så vanskelig. Vi hadde sett Henriks bilder fra et bryllup til noen vi kjenner, og var begge enige om at han fanget dagen deres på en måte vi også ønsket å få fanget vår. 

Vi bestemte oss for Henrik, og resultatet ble mye bedre enn vi hadde håpet på. Bildene er lyse, glade, ekte og fantastisk fine.
Henrik tar i grunn ikke bilder, men samler øyeblikk og minner som vi alltid kommer til å glede oss over å ha. Levende øyeblikk vi begge ser på som er god investering.

Henrik som person er omgjengelig, diskret, rolig og veldig hyggelig. Han ønsker det beste for de han fotograferer, og gjør ikke bare en jobb i bryllupet, men også i etterarbeidet. Vi er veldig fornøyd, og anbefaler Henrik på det sterkeste!

Caroline & Kristoffer