Naturlige portretter av 1, 2 eller 3+ personer

Naturlige bilder av ekte situasjoner. Det er måten jeg dokumenterer bryllup på, og derfor også måten jeg fotograferer portretter på. Jeg tilbyr portrettfotografering av f.eks én person, kjærestefotografering av to personer, eller familiefotografering med enda flere personer.

Ta kontakt
og fortell meg hva slags bilder akkurat du og dere har lyst på, så skal vi nok få til det!

 

Kjærestefotografering

Kjærester tar jo ofte bilder av hverandre, men hvor mange bilder har dere av begge to sammen i en naturlig situasjon? Enten dere er et par, eller om dere er forlovet og skal gifte dere, eller dere kanskje allerede er gift, kan jeg tilby dere naturlig kjærestefotografering. Bilder fra en tur til byen med dere to ute i gatene, på kafé og med litt vindushopping? Kanskje reise til stedet der dere først møttes, eller et annet spesielt sted som betyr mye for dere? Eller kanskje i avslappede omgivelser hjemme? Vi drar dit det føles mest naturlig for dere å være!

Familiefotografering

Jeg tilbyr naturlig familiefotografering. Ikke posert og dandert, men heller ekte og upolert. Ikke oppstilt og med anstrengt smil, men istedet dokumenterer jeg en liten bit av livet deres som dere ønsker å ta vare på! Hva med å ta vare på øyeblikk og stemningen fra en skogstur med hunden deres, et bursdagsselskap med masse kake og ballonger, eller en grillaften i hagen med hele familien? Kanskje på den spennende lekeplassen, eller en koselig søndagstur til besteforeldrene med barna deres!


Pris og informasjon

Fotograferingen varer ca. en og en halv time, og tilbys i Oslo, eller andre steder i landet mot et avtalt reisetillegg.
Høyoppløselige bilder uten vannmerke er inkludert i prisen, og disse leveres digitalt. Bildene kan fritt benyttes på f.eks facebook, nettsider e.l.
Det er også mulighet for å bestille en håndinnbundet bok som er spesialdesignet for dere.

Ta kontakt for info om priser og ledige datoer.
Klikk gjerne her, eller ring meg på tlf: 980 56 168

Gleder meg til å bli kjent med dere!