Jeg og Morten giftet oss den 5 juni 2010 ved Hillringsberg Herrgård i Sverige. Vi angrer ikke ett sekund på verken bryllupet, valg av ramme rundt eller at vi fikk deg til å forevige den store dagen og helgen!

Hver gang vi ser på bildene du  har tatt, strømmer de gode minnene tilbake. Helt fantastisk å suge inn stemningen, følelsene, lykken og de herlige gjestene våre som så ut til å kose seg glugg i hjel! For hvert bilde vi ser på, er det som om tiden stopper opp og vi gjenopplever øyeblikket! Du er sannelig  “overalt men samtidig ingensteds”, og vi har flere ganger spurt oss: “hvordan i all verden klarte Henrik å fange nettopp det øyeblikket?”.

Jeg har aldri vært komfortabel med å bli tatt bilder av, og var i begynnelsen litt skeptisk til hvordan det skulle gå å ha deg rundt oss . Etter et halvt minutt hadde jeg alt glemt at du var der for å ta bilder av oss og bryllupshelgen, og anså deg mer som en gjest og venn av familien! Du smøg deg rundt omkring og var aldri til sjenanse for noen!!! Hvordan du klarer dette er ganske uforståelig, men imponerende!

Du er en utrolig dyktig fotograf, samtidig som vi opplevde deg som jordnær, ydmyk, behagelig, oppumntrende og alltid med et godt glimt i øyet! Vi anbefaler deg på det varmeste til alle som er på jakt etter en fotograf til en eller annen anledning, og makan til flott personlighet og dyktighet skal man lete lenge etter!!!