Kjære Henrik!

Vi vil fra bunnen av vårt hjerte takke deg for de flotte bildene du tok i bryllupet vårt den 17. juli 2010!

Slideshowet og bildene er bare helt magiske, du har VIRKELIG klart å fange stemningen i hvert bilde! Det var så mange følelser, tårer, latter og ikke minst STOR feststemning den dagen, alt perfekt fanget gjennom din linse.  Ord blir fattige Henrik, vi vil juble, danse og gråte når vi ser de!

Å skulle ha både et kamerateam og en bryllupsfotograf gjennom hele dagen kunne ha blitt en stor utfordring for en litt anspent brud, men du gled så lett inn i settingen og til slutt tenkte jeg ikke engang over at du tok bilder. Det var nok litt av en utfordring for deg også med så mange familiemedlemmer og nære venner å ta hensyn til og ta bilder av i tillegg til et kamerateam som jobbet på spreng.

Ikke nok med at du er så utrolig dyktig i det du gjør, men du er i tillegg en kjempeherlig person. Du er snill og omtenksom. Rett og slett en behagelig fyr å være rundt, noe alle gjestene også påpekte. Du har mye god karma i vente Henrik! ;)

Så igjen, tusen, tusen takk Henrik, for at du har foreviget vår fantastiske dag på en så stilfull og personlig måte. Det rører oss dypt!

 

Klikk her for å se bryllupet til Elisabeth & Fredrik