Kjære Henrik!

Vi er så utrolig glade for at vi valgte, og fikk, deg som vår bryllupsfotograf! Et vennepar tipset oss om deg, og fra minuttet vi hadde klikket oss inn på nettsiden din og sett dine vakre bilder, var vi solgt. Bestillingen av deg var det første vi hadde i boks når det gjaldt hele bryllupet! Kirke og lokale var det ikke så nøye med… ;-)

Nå som bryllupet er overstått er det minnene vi sitter igjen med. Da vi fikk se noen av de vakre bildene dine fra dagen vår, ble vi lamslåtte begge to. At det går an å få fram så mye følelser, så mange øyeblikk, og så mye glede i «bare» noen bilder? Det klarer du!! På selve dagen merket vi deg knapt – det vil si; vi merket deg når vi skulle merke deg, og så var du som en skygge resten av dagen. Utrolig profesjonell! I og med at vi knapt så deg mens alt pågikk, var vi spente på å se smakebiter på bildene. Og da den første mailen fra deg tikket inn, ble vi så utrolig imponerte over hvor mange øyeblikk du faktisk hadde fanget så flott – attpåtil med bare sekunders mellomrom!

I tillegg til dine utrolige fotografiske evner, er du en meget behagelig person! Det var som en drøm å ha deg med i løpet av dagen. Oppmerksom, beskjeden og ydmyk, og ikke minst har du humøret på topp. Positiv, og veldig, veldig profesjonell! Vi føler at vi fikk den perfekte fotograf, og litt til. Ja, det koster, men det er så verdt det! Vi er ekstremt glade for at vi fikk nettopp DEG som vår fotograf, på vår aller største dag. Vi gleder oss til å se alle bildene våre, og vi gir deg våre varmeste anbefalinger!

 

Klikk her for å se bryllupet til Iselin & Morten