Fra første gang vi så bildene på hjemmesida di, var det ingen tvil – vi ville at du skulle fotografere bryllupet vårt! Og vi har ikke angret et sekund på at vi valgte deg. Bildene du tar er bare helt utrolig nydelige! Tror vi må ha sett slideshowet hundre ganger til nå.. Du har fanget dagen vår på en fantastisk måte, også de øyeblikk og situasjoner som vi ikke fikk med oss. Som for eksempel brudens blikk rett før kirkedørene går opp eller en litt urolig nevø i bestefars armer. Helt herlig! Vi gleder oss så mye til å se resten av bildene, og ikke minst dele dem med våre nære og kjære som var med og gjorde dagen perfekt.

Som person er du rolig og sympatisk, alltid blid og ikke minst omtenksom! Da bruden var nær ved å miste hodet pga nervøsitet før kirken, var du der med trøstende ord og små beskjeder om at hun måtte huske å få i seg nok væske ;) Vi har også fått tilbakemeldinger fra våre gjester om hvor hyggelig du var, og hvordan du nesten ubemerket sneik deg rundt og fotograferte. Vi var litt skeptiske til om vi klarte å slappe av med kamera rundt oss, men den bekymringen var helt ubegrunnet. I ettertid har vi fått beskjed om å ikke kaste telefonnummeret ditt, så kanskje det blir flere Tromsø-turer på deg ;)

Vi er kjempetakknemlige for at du orket å ta den lange turen helt opp til Nordens Paris, Henrik. Og vi kan med glede anbefale deg videre.