Vi så på mange fotografers nettsider i forbindelse med vårt bryllup, og kom da innom henrikfoto.no. Det var et vendepunkt i letingen….for etter å ha sett bildene og ikke minst slideshowene på siden din var det ingen andre fotografer som målte seg, hverken i kvalitet eller pris. Så godt fangede øyeblikk, så høy teknisk kvalitet på hvert eneste bilde, måten øyeblikkene er foreviget slik at de beskriver selve minnene og følelsene. Bilder som treffer rett i hjertet og er så gode at man blir rørt selv om man aldri har møtt menneskene de viser. Ingen andre fotografer kunne vise til liknende, ikke engang i nærheten.

Vi var jo spente på om bildene virkelig ville bli like bra på vårt bryllup som alle de andre…men jeg kan med hånden på hjeret si at våre ønsker og håp ble ikke bare tilfredsstilt men overgått! Bildene er fantastiske, og det er en nytelse å se de igjen og igjen, og tårevått å se slideshowet både for oss og andre. Vi tror det er umulig å ikke bli mektig imponert av det du har levert, både på parfotograferingen og fra bryllupet. Du var veldig sporty, forresten, og tok utfordringen om å ta bilder av hesten vår. Du sa det var første gang, men det er det vanskelig å tro på! For bildene fra treningen av hesten er som det beste av det beste man ser i internasjonale hesteblader.

Vi har kun fått hyggelige meldinger fra våre gjester, som sier at du er hyggelig, hensynsfull og profesjonell, og er overalt uten å forstyrre noen. Vi er 100% enige! Og vi føler at vi har fått mer enn bare bilder, en trygghet om at oppdraget var i de beste hender og en profesjonell oppfølging – vi føler at vi har fått en ny venn, og drømmer allerede om alle de fremtidige gangene vi ønsker å leie deg. Flere parfotograferinger, kanskje baby-bilder, hvem vet? Vi er ihvertfall utrolig glade for at vi fant deg, og for at du er den fantastiske personen du er. Måtte våre veier krysse titt og ofte.