Kjære Henrik!

Etter du fotograferte bryllupet til Renate ♥ Torbjørn og Therese ♥ Erland var vi ikke i tvil om hvilken fotograf vi ønsket å velge til å forevige bryllupet vårt.  Det er spesielt å se bryllup man selv har vært i og kjenne igjen øyeblikkene og følelsene som var tilstede.  Det var fantastiske bilder og vi så at det var slike bilder vi også ønsket! De naturlige spesielle øyeblikkene som ikke er arrangert!! ☺

Bildene våre var over all forventning og vi ELSKET dem!! Det var veldig spesielt å se slike bilder med oss som hovedpersoner. Det var som å oppleve bryllupet igjen og igjen og igjen… Vi har sett på slideshowet ca. 1 million ganger..

Det skyldes mye din evne til å fange de ”spesielle” øyeblikkene! Du er veldig flink til å være på rett sted til rett tid uten at vi merket det. Når du jobbet var du veldig diskré, og når vi slo av en prat var du en veldig hyggelig ”gjest” ha.

Ettersom vi også kom med en del forslag på fotograferingen etter kirken merket vi fort at du også er en ”ja-mann”! I tillegg til fotograferingen setter vi også pris på den gode servicen og oppfølgingen før og etter bryllupet. Dette blir nesten i meste laget med skryt, men det er fordi du rett og slett er så utrolig bra!

Takk for at du fanget disse fine minnene for oss som vi alltid vil kunne se tilbake på!