Kjære, kjære Henrik.

Så tilfeldig det var at jeg fant deg på nettet… Jeg lette etter bilder av brudebuketter da et av dine bilder dukket opp, og jeg fulgte linken til dine sider. Tilfeldig at jeg kontaktet deg så fort jeg hadde kikket rundt på nettsidene dine? Nei, så avgjort ikke!!! Bildene dine fra andres bryllup var rett og slett magiske. Jeg husker jeg syntes det var fantastisk hvordan du klarte å «fange dagen» fra begynnelse til slutt, og ønsket å forevige vår egen store dag nettopp slik. Da jeg kontaktet deg, svarte du på henvendelsen både profesjonelt og personlig på samme tid. Du viste så oppriktig interesse, så stor vilje til å bidra til å gjøre den spesiell, at jeg mer enn en gang ble virkelig rørt.

Jeg var aldri i tvil om at bildene fra dagen ville bli fantastiske med deg som fotograf. Det jeg ikke forstod før jeg nå ser bilder fra eget bryllup, er hvor spesielle de blir når det er ens egen dag som dokumenteres. Med bildene dine faller liksom noe stort på plass. De foreviger små øyeblikk gjennom alt som skjedde. Øyeblikk man knapt la merke til, men som utgjør det meste av den dagen som ble så spesiell. Øyeblikk jeg får tårer i øynene av, men trolig ikke ville husket om det ikke var for den fantastiske tilstedeværelsen din. Alle gjestene har skrytt av deg som person. Du var pent kledd, lydhør, høflig og blid. Du pratet med alle, og vi følte oss aldri ubekvemme med deg i nærheten. Dette Henrik, tror jeg er hemmeligheten bak alle de  fantastiske bildene dine. Du er en fantastisk fotograf – det er udiskutabelt – men at du er den du er skiller deg fra alle andre. Ingen over… Etter min mening heller ingen ved siden! Bildene dine er små kunstverk, og blir så personlige som bare du kunne skapt dem. Til vårt bryllup kom du som en ukjent, men reiste som en gjest!

Henrik, tusen millioner takk for at du valgte å bli bryllupsfotograf. Jeg er så takknemmelig for at du fotograferte vårt bryllup. Uten deg ville dagen ikke blitt den samme. Vi ville blitt gift, selvsagt, men muligheten til å gjenoppleve dagen ville vært så mye mer begrenset. Jeg kommer aldri til å bruke en annen fotograf enn deg til de store øyeblikk i livet.