Tusen takk for bildene igjen – du er bare helt fantastisk.

Vi har bare giftet oss en gang i livet; vi har også planer om at det skal være vårt siste bryllup. Når det er slik, vil man helst at alt skal være perfekt. Kjolen, blomstene, maten, vinen, og selskapet. Man vil kunne ta den store dagen helt med ro; la alle andre ta seg av detaljer og storiteter, for det er jo din dag, som du skal nyte til det fulle.

Henrik Beckheim er en fotograf som sørger for at storiteten merket “bilder” er i de beste hendene man kan tenke seg. Som andre par har sagt: han er overalt og ingen steder. Gjestene våre husker knapt kameraet hans, samtidig som at de sier han var en superhyggelig gjest. Kanskje han har en usynlighetskappe. Eller en teleporteringsmaskin. Ikke vet jeg. I alle fall presterte Henrik å være tilstede under hele bryllupsdagen vår, fra alle vinkler virket det som – og ta de bildene vi trengte. De bildene som kommer til å henge på veggen, så våre framtidige barn og barnebarn får se dem. Bilder som pryder PC-skjermen, bokhylla, telefonen, og veggene i leiligheten vår. Dette er ekte øyeblikk; ekte følelser, og en ekte gjengivning av den største dagen i våre liv. Da vi så igjennom bildene for første gang, var det som å gjenoppleve bryllupsdagen vår. Vi husket detaljer som for lengst var glemt i de ti ukene siden 22. juni. Og vi kan se igjennom disse bildene – disse øyeblikkene – gang på gang. Bryllupsdagen vår er, unnskyld klisjeen, foreviget.

Som om alt dette ikke var nok, så er Henrik verdens største kjernekar. Han har et øye for kjærlighet i mennesker, som han klarer å fange med kameraet sitt. Sekunder mellom far og sønn, mor og datter, kone og mann. Hvis du ønsker en helt spesiell dokumentasjon av dagen din, av en person som virkelig bryr seg om nettopp dette at det er din dag og ingen annens, da er Henrik fotografen for deg.
-Synne & Ariz