Hei Henrik :)

«Nå vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne…

Bildene er helt fantastiske, vi ble helt målløse begge to! Vi har sett slideshowet om og om igjen, og vi finner stadig nye detaljer og øyeblikk, som du har fanget på en helt fantastisk måte! Det kan ikke beskrives hvor mye det betyr for oss å ha disse bildene, ikke minst fordi du har tatt vare på øyeblikk hos Thomas som jeg aldri hadde fått tatt del i om du ikke hadde vært der og foreviget dem – og omvendt! Det er utrolig fint å sitte og se på familie og venner, og oss, og hvordan dagen var for alle! At du har tatt vare på alle smilene, nervøsiteten og gleden som vi alle følte, kan ikke måles i noe! Det er situasjoner og øyeblikk her som jeg nesten ikke husket, som nå plutselig står klart for meg, og som gjør alt så komplett. Utrolig fint å kunne dele dagen med de som ikke var der også, som får hele historien og stemningen, på en ubeskrivelig flott måte.

I tillegg må jeg skryte av deg som person også. Vi har fått så mange tilbakemeldinger på at bildene var fantastiske, men også på at du var så blid, hyggelig og fikk alle til å slappe av. :) Jeg må også henge meg på det jeg leste om deg før vi tok kontakt, nemlig at du var overalt, men ingensteder. Ingen av oss var sikre på om vi kom til å slappe av med kamera rundt oss hele tiden, men det gikk over så fort at vi ikke tenkte over det engang. Det føltes bare trygt at du var der og tok bilder.

Vi er også helt vannvittig fornøyd med måten du har behandlet bildene på. Jeg hadde et bilde av hvordan jeg så det for meg, med is, snø og blålig lys i bildene. Ikke bare har vi fått dette, bare enda mer fantastiske (jeg ble helt satt ut!), men også noen vannvittig fine sort/hvitt bilder og fargebilder av en annen verden! Det føles som om vi har fått så uendelig mye mer enn vi kunne drømt om, og det er en kjempefin følelse å sitte igjen med :)

Må også nevne at det var så koselig at du har tatt med Mac (og Angus) på bildene, og detaljer rundt det at han var med! Han er en kjempestor del av livet vårt, så utrolig hyggelig!!

Du har et talent uten like – det er ikke så ofte vi blir rørt til tårer, men dette var virkelig rørende og traff oss rett i hjertet, begge to :) Så takk for det.»