Bryllupsfotoworkshop med naturlig lys. Vodice, Kroatia. 18-20. September 2018.

Det siste lyset treffer gamlebyens brosteiner, og kaster omriss av mennesker over husveggene i den kroatiske septembersolen. Den gyldne timen svøper over landskapet, og skjenker oss nøkkelklare øyeblikk. Det gjelder bare å se dem. Og fange dem. Lik et barn på evinnelig jakt etter den flyktige sommerfuglen over åskammen. Den som alltid ligger foran, litt lenger fremme. I dype skimrende farger, inn og ut av våre grep. Fotografene Henrik Beckheim inviterer bryllupsfotografer til en workshop fullpakket med inspirasjon, læring og opplevelser. [Vodice, 18.–20. september 2018.]

Vi beveger oss opp. Til de gamle steinkirkene med utsikt over Kroatias kyst. Der borte henger den late solen og speiler seg i adriaterhavet før den igjen treffer oss i vår søken etter fotografiske scener fra denne episke verdenen. Kjolene blafrer i den varme vinden, men alt annet er stille. Lik lyden av store flagg i frisk bris. Modellene er klare, og poserer for oss i det storslåtte kroatiske panoramaet som utfolder seg i alle himmelretninger. Relasjoner bygges, reisverk av nye vennskap kommer til syne. Porteføljer utvides og blinkskudd foreviges.

Det naturlige lyset kombinert med autentiske uttrykk og øyeblikk midt i hjertet av Kroatia. Innrammet av oliventrær, brostein, salt hav og terracotta. En fargepalett av safran og rust. Asur og alabaster. En unik fotografisk workshop under en annen sol, for maksimalt 10 deltakere.

Vi planlegger å besøke de utrolig vakre og pittoreske middelalderbyene Sibenik, Trogir, Split og Vodice i forbindelse med workshopen.

Underveis i workshopen vil Bjørn gi to forelesninger innen digital arbeidsflyt. Målet er å hjelpe deg til å jobbe mer effektivt med bildematerialet fra du er ferdig med fotograferingen til du leverer bildene til kunden. Forelesningene tar for seg arkiv, lagring, sikkerhetskopiering samt redigering av RAW-filer med Lightroom og Photoshop.

Workshopen baserer seg på naturlig lys, og varer over tre dager fra tirsdag 18.09 til torsdag 20.09 2018:

 • Tre dagers workshop med to kursholdere fra 18. – 20.09 2018.
 • Foredrag og fotografisk teori
 • Forelesninger om digital arbeidsflyt – hvordan bli mer effektiv og samtidig oppnå høyere kvalitet på bildene?
 • Praktiske demonstrasjoner i vakre og varierte miljøer i Kroatia
 • Modeller
 • Portfoliosessions med mulighet for å bygge egen portefølje
 • Transport til/fra flyplassen
 • Transport til/fra locations 

PRAKTISK INFORMASJON – WORKSHOP I BRYLLUPSFOTO – KROATIA 2018

TIDSROM/DATOER: 18. september kl. 14.00 – 20. september kl. 21.00
STED: Hotel Punta, Grgura Ninskog 1, 22211, Vodice, Kroatia


Hva vi forventer av deg
Du søker aktivt kunnskap og veiledning underveis i workshopen. Du bidrar med din inspirasjon i fellesskapet.

Hva du kan forvente av oss
Vi er til stede som instruktør fra morgen til kveld og deler av alle våre kunnskaper innen fotografering.Har du spørsmål om workshopen kan du ta kontakt pr. epost: Bjørn Joachimsen – bjorn.joachimsen@me.com
Du finner praktisk informasjon og link til påmeldingsskjema lenger ned på siden.
 
INSTRUKTØRER
Fotograf Henrik Beckheim og Fotograf Bjørn Joachimsen

DELTAKERAVGIFT

Det betales et depositum på kr. 3000.-. etter påmelding. Resterende kursavgift betales senest 18. juli 2018. Depositum refunderes ikke ved avmelding. Ved evt. kansellering av workshopen vil depositum bli refundert.Kursavgiften dekker undervisning og veiledning.

 • Kr. 13.500.- (påmelding før 25. juni 2018)
 • Kr. 14.500.- (påmelding fra og med 25. juni 2018)


REISE

 • Tur: fra Gardermoen 18. september kl. 08.00 til Split kl. 10.50  med Norwegian.
 • Retur: Reise fra Split 21. september kl. 12.00 til Gardermoen kl. 19.25.
 • Billetter kan bestilles her: www.norwegian.no
 • Reisekostnader til og fra Split dekkes av deltakerne selv.
 • Transport mellom Split og Vodice på ankomst – og avreisedag er inkludering, forutsatt at man reiser på de ovenfor nevnte tidspunkter.
 • Transport fra workshopens start til avslutning er inkludert.


OVERNATTING OG MAT
Deltakerne overnatter på Hotel Punta i Vodice, hvor også undervisningen foregår.Følgende priser gjelder for deltakerne:Enkeltrom: 82 Eur / per person / per day / breakfast / superior room.

 • Overnatting bookes av deltakerne selv ved å sende epost til: reservations@hotelivodice.hr.
 • Kostnader vedr. overnatting dekkes av deltakerne selv.
 • Kostnader vedr. måltider utenom frokost dekkes av deltakerne selv.

 

BETINGELSER

 • Depositum på kr. 3000.- betales etter påmelding. (Faktura sendes pr. epost). Depositum refunderes ikke ved avmelding, men refunderes ved evt avlysing.
 • Kursavgiften dekker undervisning, veiledning og transport mellom Split Airport og kursstedet, samt transport fra workshopens start til avslutning.
 • Ved avmelding etter 25.06.2018 belastes kursavgiften i sin helhet.
 • Deltakerne og utstyr må være dekket av deltakernes egne forsikringer.
 • Arrangør er ikke ansvarlig for refusjon av flybilletter ved evt. avlysing

MER INFORMASJON?
Kontakt Bjørn Joachimsen – bjorn.joachimsen@me.com


For påmelding, klikk her. 
NB! PÅMELDINGSFRIST: 25. JUNI 2018


Fotograf Henrik Beckheim
Henrik har spesialisert seg på naturlig dokumentarisk bryllupsfotografering, og benytter seg kun av naturlig tilgjengelig lys i sitt arbeide. Han har over 10 års erfaring innenfor dette spesialfeltet, og flere hundre bryllup bak seg. Henrik er særlig opptatt av å fange de autentiske øyeblikkene, og skildrer bryllupsdager med følelse og innlevelse. Henrik ønsker å gi kursdeltakerne mest mulig personlig en-til-en oppfølging under kursdagene og de praktiske demonstrasjonene, samt sikre at deltakerne får gode anledninger til å bygge relasjoner såvel som fotoportefølje. Enten med kamera i hånd på dagtid, eller med et glass vin under fellesmiddagene på kvelden.


“Det er så mange historier rundt oss hele tiden, som bare venter på å bli fortalt. De dukker opp overalt. og blir borte like fort.
Det gjelder bare å lete etter dem. Og fange dem.”

— Henrik Beckheim


Portfolio: henrikbeckheim.no/bryllup

Facebook: facebook.com/henrikbeckheim
Instagram: instagram.com/henrikbeckheim

  

Bjørn Joachimsen profilbilde-TOG6138.jpg
Fotograf Bjørn Joachimsen
Bjørn har solid erfaring som fotograf, foredragsholder og kursleder med flere hundre fotokurs, workshops og foredrag bak seg. Han har en lidenskap for å lære bort ny og oppdatert fotografisk kunnskap, og er en dyktig tilrettelegger og kursarrangør. Bjørn har jobbet som fotograf helt siden 90-tallet, og har mer erfaring enn de fleste. Han er dessuten lokalkjent i områdene vi besøker i Kroatia, og har mange verdifulle lokale kontakter som vi benytter oss av til det fulle. Bjørns erfaringer, kontaktnettverk og fotografisk kunnskap bidrar til å gjøre rammene rundt akkurat denne workshopen helt unik. Bjørn er glad i mennesker og ønsker å tilrettelegge for gode sosiale møter mellom kursdeltakerne.Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Sandra Bartocha, Bård Løken, Magnus Reneflot, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Trine Bjervig, Lars Andreas Dybvik, Dag Nystuen og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

“Jeg jobber bevisst for å utvikle min visuelle nysgjerrighet med kamera og liker å la meg overraske over hva jeg finner på mine fotografiske skattejakter.”

— Bjørn Joachimsen