Jeg må bare si det med en gang, Thorskogs Slott utenfor Gøteborg, er et helt fantastisk sted. Hvis du eller dere lurer på hvor dere skal gifte dere og dere er glad i ærverdige slott, lukten av gammelt knirkende treverk, viltmat fra kjøkkenet og røyk og knitring fra peisen, så behøver dere ikke lete lenger! Dette stedet har alt.

Jo, i helgen var jeg altså i Gøteborg og på lørdag dro jeg ut til slottet for å forevige bryllupsdagen til Randi & Klaus. De hadde bryllupet sitt på den 14ende! Valentines day! Finnes det en bedre dato å gifte seg på? Hmm.. Hege synes nok det siden jeg måtte dra bort fra henne hele helgen, men jeg sendte henne en bamse og en bukett med roser og så kjøpte jeg masse rosa godteri til henne i Sverige. Det hjelper vel litt? Gøteborg er en utrolig flott by i seg selv, jeg fikk sjansen til å titte litt rundt; det var ganske så vår-mildt, fuglene sang, folk smilte og lo og alle levde i en euforisk lykke! Kanskje ikke helt slik, men iallefall litt slik :)

Her kommer noen få sneak-peeks fra bryllupet, siden det bare er 3 dager siden, men mer kommer siden!randi_klaus_00066

randi_klaus_00337randi_klaus_00017randi_klaus_00145randi_klaus_00385randi_klaus_00464randi_klaus_00302randi_klaus_00579randi_klaus_00036