For en liten måned siden, på søndag den 27ende september tok jeg lifestyle familiebilder av den superdyktige fotografen Jan Ivar Vik og hans familie, Mai Kristine og lille Benjamin i Torshovparken! Det var ordentlig hyggelig, og det er utrolig morsomt å ta denne typen bilder ettersom jeg prøver å fange det som skjer hele tiden! Og det er veldig mye som skjer når man har med en sånn liten en :) Tror jeg skal fortsette med dette og snart lage en egen side tilegnet lifestyle portretter med info, priser og alt. Gleder meg! Det er som en liten minireportasje på et par timer, og veldig givende å fotografere! (Send meg gjerne en mail om du er interessert i en slik lifestyle session allerede nå!)

Her kommer bilder!

janivar_maikristine__00005-Editjanivar_maikristine__00009-Editjanivar_maikristine__00014-Editjanivar_maikristine__00036-Editjanivar_maikristine__00051-Editjanivar_maikristine__00200-Editjanivar_maikristine__00247-Editjanivar_maikristine__00261-Editjanivar_maikristine__00318-Editjanivar_maikristine__00332-Editjanivar_maikristine__00375-Editjanivar_maikristine__00412janivar_maikristine__00445-Editjanivar_maikristine__00452-Editjanivar_maikristine__00460-Editjanivar_maikristine__00515-Editjanivar_maikristine__00528-Editjanivar_maikristine__00574-Editjanivar_maikristine__00625-Editjanivar_maikristine__00633-Editjanivar_maikristine__00645-Editjanivar_maikristine__00655-Editjanivar_maikristine__00658-Editjanivar_maikristine__00738-Editjanivar_maikristine__01087-Editjanivar_maikristine__01098-Editjanivar_maikristine__01158-Editjanivar_maikristine__01189-Editjanivar_maikristine__01200-Editjanivar_maikristine__01236-Edit

 

 

 1. Fröken K:

  Kjempeflotte bilder. De ser ut som modeller alle sammen. Hvordan føles det å ta bilder av en fotograf? Jeg går turer i Torshovparken hver dag å fantiserer om bilder jeg stal ta på vennene mine når jeg går der. Hvis jeg hadde visst at du skulle være der så hadde jeg sniket meg bak deg å sett hvordan du hadde gjort. :)
  Nedrans som vi sier på svensk. Hehe.

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Fröken K! Det er morsomt å ta bilder av en annen fotograf, men samtidig litt ekstra skummelt ;) hehe

 3. Tanja:

  Her var det tonnevis av flotte, morsomme og kreative bilder.. dette blir de nok fornøyd med.

 4. Henrik:

  Kjempehyggelig sagt av deg, Tanja :) Tusen takk.. Jeg håper det..

 5. Jess1:

  Her var det utrolig mye flott!!!

  Det må være spennende å fotografere en annen fotograf,
  stiller du andre krav til deg selv i forkant av en slik shoot?

  Herlig med så mye fin innspirasjon,
  jeg skal ta bilder av en mor med en liten datter
  i helgen, så jeg hentet noen ideer her nå ;)

  God helg!!!

 6. Henrik:

  Hei Jess! Tusen takk for det :) Nei, jeg stiller ikke andre krav til meg selv når det er en fotograf jeg tar bilder av, jeg behandler alle kundene mine likt, men jeg kan bli litt ekstra nervøs ;) Det er jo litt skummelt når det er en som har skikkelig peiling! Hvordan gikk fotoshooten med mor og datter? God helg til deg også :)

 7. Charlotte:

  Fy søren for en fantastisk flott bildeserie!!!

 8. Henrik:

  Hei Charlotte! Tusen takk for det :) Kjempesnillt sagt av deg!!

 9. Drea:

  Jeg er så glad i denne typen bilder, det blir så ekte! Og ekte gjør seg godt på bilder! :) Det er SLIK jeg også vil jobbe – men her jeg bor har de ikke helt skjønt at dette kan være mye finere enn studiobilder. (Som selvfølgelig er fint det også, meeen… Ja.) Nydelige bilder som jeg likte utrolig godt! :)

  Jeg syns forresten også at Jan Ivar Vik er en utrolig flink fotograf. :)

 10. Pingback: Familien Vik » Familiebilder