Jeg har fulgt min drøm. Nå vil jeg hjelpe deg med å følge din. 


//


Etter ti år som profesjonell fotograf har jeg lært hva som fungerer i praksis.

De siste årene har jeg også holdt en-til-en konsultasjoner med mange inspirerende mennesker, hvor vi har gått igjennom deres utfordringer, situasjon, mål og spørsmål fra bunnen av. For å hjelpe dem i gang, med et solid fundament basert på prinsipper.
Erfaringen har ledet meg til å bygge videre..


//


Nå, som et resultat av flere måneders arbeid, flere års erfaring, og mange hundre møter med både kunder og unge entreprenører,

er jeg stolt av å kunne tilby Mentoring. Et skreddersydd personlig veiledningsprogram for å starte opp og komme igang!

 


Sicilia

 

Mentoring er et veiledningsprogram som går over lang tid med bl.a. møter, hardt arbeid, med emner som bl.a: fototeknisk, markedsføring, kundeservice, bedriftsstyring, profilering, hvordan finne din stil, hvordan skille seg ut, du får vurderinger og tilbakemelding. Veiledningen vil bl.a. inneholde en praktisk del, en teoretisk del og litteratur. Det stilles krav til både tekniske ferdigheter, nivå, motivasjon og innsats.

 

//

 

Mentoring inneholder alt det en-til-en konsultasjonene har, og i tillegg veldig mye mer og over lenger tid. Konsultasjonene går over fire timer, men med Mentoring er jeg med deg hele veien. Du får tett oppfølging, vi har flere møter, og jeg hjelper deg helt fra startstreken.
(NB: Det er svært begrenset antall plasser. Og jeg tar kun på meg noen få utvalgte per år, for å kunne vie hver enkelt maksimalt fokus.)

 

//Pakkepriser for månedlig mentoring fra kr. 15 000,- inkl. mva. Ta kontakt for mer info om tilgjengelige oppstartsdatoer og pris.