Sist fredag var en utrolig koselig dag! Da var det duket til bryllup ute på Villa Malla, for Alexandra & Hogne!
Og det ble tilogmed utendørs vielse på stranden, blant palmene og fjorden! Det var så idyllisk å få være med på…

Gratulerer så mye, Alexandra og Hogne!!!

Her kommer noen få sniktittbilder fra bryllupsdagen :)

 1. Annemari Ruthven:

  So beautiful and fresh. Looks like it was a perfect day for a beach wedding :)

 2. Alice Kirkhus:

  Kjempe nydelige Bilder ,

 3. Heidi Klingsheim:

  Kjempeflotte bilder! Det er veldig inspirerende å se hvordan du bruker lyset! Du er kjemepflink til å fange øyeblikkene! :)

 4. Fotograf Benedikte Bull:

  Nydelige! Gleder meg sykt til å se resten! :D

 5. Henrik:

  Benedikte, Annemari, Alice og Heidi; tusen takk for det :) Veldig koselig av dere å ta dere tid til å skrive så snille ord!

 6. Geir Ivar Westen:

  Hei Henrik,
  Takk for sist:-)
  Du er fantastisk flink må jeg si..! Jeg hilste jo på deg når du kom hjem til meg i 14 tiden på bryllupsdagen, men etter det og de neste 10 timene vet jeg ikke helt hvor du ble av. Beklager det, men at du har fått tatt alle disse bildene er meg en gåte. Veldig, veldig bra jobba!!!
  Hilsen forloveren

  • Henrik:

   Hei Geir Ivar!
   Tusen takk for sist! Og tusen takk for de snille ordene dine! Det er veldig hyggelig å høre! Og kjempefint at du ikke la merke til meg – det er netopp det som er målet mitt. Å være så diskret og usynlig som mulig på bryllupsdagen. Igjen, tusen takk :)