Å reise er noe av det beste jeg vet. Ikke bare i utlandet, men også i vårt eget flotte land. Derfor var det veldig givende å få fotografere Jonathan og Tone Lises store dag i Stavanger. De hadde bryllupet sitt i et av Norges eldste middelalderkloster, Utstein Kloster. Faktisk det eneste av sitt slag som enda står den dag i dag. Det ligger ute på sin egen øy med det passende navnet, Klosterøy. Naturen der ute er veldig spesiell. Jeg har aldri sett noe liknende tidligere. Masse flotte øyer, lange vidstrakte landskap, og med stein som ser ut til å ha vært der en god stund… Det er spennende å tenke på hva som har utspilt seg der i løpet av tusener av år…

Det er så koselig å møte tidligere brudepar igjen etter bryllupet. Og denne gangen fikk jeg definitivt gjort det :) Jonathan er nemlig broren til Charlotte, som giftet seg i fjor (Charlotte & Lars-Henrik), og han er også broren til Iselin, som giftet seg i 2009 (Iselin & Kai Egil)

Her kommer et par bilder fra den store dagen :)Et lite skjortebytte rekker man da alltids :)

 1. Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad:

  Like fantastisk som alltid, Henrik! Skjortebytte bildet var jo bare helt knall :-)

 2. Henrik:

  Tusen takk for de gode ordene, Elisabeth :) Veldig hyggelig av deg å si! Ja, det var stilig at han plutselig skulle bytte skjorte.. Gøy å ta bilder av sånne uforutsette hendelser!

 3. Camilla Moe Rødven:

  Herlig med nytt innlegg og ny serie! Utrolig god stemning i bildene dine Henrik! Og den vakreste brudekjolen jeg noengang har sett. Elsker bildet der de løper langs veien. Liker også detaljebildene dine kjempegodt! Tenk å bli fotografert i en åker av solsikker… Fantastisk!

 4. Terje Aamodt:

  Flotte Bilder Henrik. liker måten du fanger detaljene og øyeblikkene på :-)

 5. Fotograf Benedikte Bull:

  Nyyydelige Bilder!

 6. Andreas Diederich:

  Nok en gang tryller du med bilder, Henrik! Du er så utrolig flink. Alle bildene har en egen stemning i seg, og alle de ulike uttrykkene, følelsene og ikke minst gleden du fanger er imponerende bra. Du er og blir en stor inspirasjonskilde. Takk for at du deler:) PS: gøy å se igjen tidligere brudepar du har fotografert blant gjestene også!

 7. Henrik:

  Tusen takk for det, alle sammen :) Kjempekoselig at dere tar dere tid til å skrive så snille ord!

 8. Lillekatt:

  Ah, jeg elsker bildene – alle som en!! Neste gang jeg skal gifte meg, booker jeg deg!!! ;-)

 9. karina:

  elskar at kai egil og iselin er å finne på så sjukt mange av bileta dine! før eg vart ordentleg kjend med dei, og møtte dei på ein sumarkonferanse, vart eg heilt starstruck fordi eg hadde sikla på brurebileta du tok av dei året før me gifta oss. hurra!