Lørdag den 17. juli var Elisabeth & Fredriks store dag. En dag som ble meget godt dokumentert. Ikke bare var jeg med dem hele dagen i 10 timer, men de hadde også to kamerateam som foreviget det hele. Bryllupet deres kommer nemlig på tv til våren, som en del av en dokumentarserie som jeg ikke får lov å si navnet på. Men det blir utrolig gøy å se. Det var også en veldig interessant opplevelse å dokumentarefotografere at de blir dokumentarfotografert. Hvem fotograferer hvem? Jeg er jo på en måte en del av dagen ved at jeg var fotografen deres, så det må jo dokumenteres, og vise versa.

Det kunne jo kanskje blitt litt mange kameraer for noen, men både Elisabeth og Fredrik har vært mye på tv (bl.a. Sykehuset), og er nok ganske godt vant med å bli filmet. Derfor var det også veldig lett å fotografere dem; de tenkte ikke på kameraet i det hele tatt. Og de beste bildene er netopp de hvor man ikke er klar over at man blir tatt bilder av, synes jeg. Det var ordentlig hyggelig å bli kjent med disse menneskene og høre om dem, deres forhold til hverandre, hvordan de møttes og om livet deres. Jeg sier det ofte, men jeg synes det er den beste delen med å være fotograf. Å møte flotte mennesker jeg aldri ellers ville ha møtt.

Elisabeth gjorde seg klar hos Adam & Eva med blant andre datteren sin Natalie. Deretter var vielsen i Lørenskog Kirke, og til slutt fest og middag på Odd Fellow huset i Strømmen. Dere får følge med på tv til våren! Jeg kan ikke si hvilken kanal bryllupsdokumentaren vil bli sendt på ennå, men det skjønner dere nok når det begynner å nærme seg! Her kommer noen få av bildene fra dagen deres i svart/hvitt.

Klikk her for å se et slideshow!

Gratulerer så masse med 1-måneds bryllupsdag i dag, Elisabeth og Fredrik.
Og tusen tusen takk for at jeg fikk være bryllupsfotografen deres. 

Ta gjerne en titt på slideshowet over. Bare klikk på Play og sett på litt lyd på høyttalerne dine :)

 

 1. Elisabeth:

  For noen fantastiske og nydelige bilder!!!

 2. Berit Løkken:

  Fantastisk fine bilder. Jeg ble helt trollbundet. Mistet nesten pusten. Må hell og lykke følge brudeparet i fremtiden.

 3. Sandra:

  Hej Henrik! Jag är en gammal skolkamrat med Fredrik och har genom hans Facebook-sida fått se dina skapelser! Dessa bilder är det absolut vackraste jag har sett!!! Vilken talang du har!!! Finns inga ord som räcker till, du har verkligen öga för detta!!! Konst på hög nivå! Mvh Sandra

 4. Ine Andrea:

  Wow, utrolig imponerende. Du er så sinnsykt dyktig! Jeg får masse ideer og inspirasjon av å se bildene dine, nå som jeg selv skal i ilden sombryllupsfotograf for første gang på lørdag.
  Bildene dine er rett og slett nydelige! Takk for en herlig og inspirerende blogg!

 5. Fotograf Jan Ivar Vik:

  Du er utrolig flink, Henrik. Fantastiske øyeblikk du har fanget her! Gøy å se. Fine bilder! Gleder meg til å se deg på TV :)

 6. Tanja – PeekaBoo Myrbråten:

  Herlige bilder! Du er så utrolig flink, og det synes i bildene at du elsker det du jobber med :)

 7. jeanette-jess1:

  Jeg blir så fasiner av hvor mange vinkeler du klarer å fotografere i kirken , jeg var med i ett bryllupp i helgen og følte meg litt låst i hvor mye jeg kunne bevege meg for ikke å «forstyrre» men det er sikkert forskjellig fra kirke til kirke vil jeg tro.
  Syntes det var veldig morro og fikk litt blod på tann, for dette er jo virkelig en utfordring både for meg og det å være kreativ .

  Bildene du har tatt her var bare helt utrolige, bøyer meg i støvet nok en gang og sluker rått alt jeg kan ta med meg videre ;)

 8. Charlotte:

  Utrolig flott serie med bilder. Du imponerer like mye hver eneste gang!

 9. Henrik:

  Dere er så snille mot meg :) Tusen tusen tusen takk for de gode og positive ordene! Jeg setter veldig stor pris på det!!!

 10. Drea:

  Vakkert, vakkert!

  Om jeg noen gang skal gifte meg så skal jeg leie inn deg til å ta bilder. :)

 11. Kristine:

  Heia Henrik! Så fine bilder :) Vet du- jeg giftet meg også i Lørenskog kirke, så dette var ekstra stas å se på :)

 12. ingrid:

  Hei Henrik. fantastiske bilder! ble ordentlig rørt av det 3. siste her, også så lykkelige de ser ut på det siste!! du er ordentlig dyktig til å fange stemninger!! :)

 13. Katrine:

  Hei Henrik! For noen fantastiske bilder. Utrolig flott effekt med svart/hvitt! Magi rett og slett å se på bildene.
  Har du hørt om Irene Lovund? Jeg kom over henne i dag, og ble imponert! Sjekk ut siden hennes irenelovund.com. Hun har også blogg, hun er norsk. Flott å se andre som tar annerledes og flotte bilder! Keep up your good work ;)

 14. Silje:

  Fantastisk å se hvordan du fanger de magiske øyeblikkene :)