Det var akkurat seks år siden. De var begge to ombord. Utenfor lå havet mørkt og dypt, og den stolte Peter Wessel fører dem avgårde, ut i Skagerrak. Linda & Morten er på samme sted, til samme tid. I buffeen på danskebåten.

«Hei, du var søt! Har du kjæreste?» spør Morten, idet han får øye på Linda gjennom linsen på videokameraet sitt. Datoen på tapen viser 28. august 2004. Fire år senere frir Morten på en suite han har leid på Kielferjen. Ha får et ja. Og bryllupet står på nøyaktig den samme datoen som de møttes, seks år etter.

Jeg er så takknemlig for jobben min som bryllupsfotograf. Det er et stort privilegium å møte og bli kjent med så mange forskjellige, interessante og flotte mennesker som Linda & Morten. Folk jeg antakelig aldri ellers ville ha møtt. Å høre om deres liv, hvordan de møttes, deres planer for bryllupet og fremtiden sammen. Det er også grunnen til at jeg alltid møter brudeparet før bryllupet.

Linda er faktisk utdannet bryllupsplanlegger fra Usa, og hun holder på å starte opp MyWedding i Norge! Hun er utrolig dyktig og koselig, så hvis noen der ute trenger bryllupsplanlegger så kan jeg anbefale henne på det sterkeste. Jeg og Hege skal selv bruke hennes tjenester til vårt eget bryllup :)

Bryllupet fant sted på det meget flotte Villa Malla. Det er første gangen jeg besøkte det stedet, og jeg må si at jeg er imponert. Det er utrolig vakkert der. Både Linda og Morten gjorde seg klare på det flotte Holmsbu Spa hotell, og vielsen ble holdt i ærverdige Kongsdelene Kirke.

Her kommer noen få bilder fra dagen. Klikk her for et slideshow.

Tusen takk for at jeg fikk være fotografen deres og følge dere hele dagen, Linda & Morten! 1. Fotograf Tanja Myrbråten:

  Som vanlig en fryd å titte på:) utrolig flott og koselig det på stranden. Nå skal jeg kikke på slideshowet:)

 2. Elisabeth:

  Like flotte bilder som alltid! Elsket de ved stranden, og de små detaljene som velkomstdrinkene og når brudgommen tar på skoene. Du er bare helt rå!:)

 3. Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad:

  Du er bare helt RÅ! Ord kan egentlig ikke beskrive hvor flotte bildene dine er!
  Fantastisk slideshow også!!!

 4. Kristine:

  Så fine Henrik! Likte spesielt det fra bilen og skoene til brudgommen. Og ikke minst de på stranden. De var kjempefine, men veldig ulikt deg! Det var morsomt å se at du stadig overrasker med noe nytt. Kjempebra!

 5. Camilla:

  Jeg blir så utrolig inspirert av deg! Den dagen jeg får brukt lyset slik du gjør- er jeg lykkelig! Spennende å få ta del i historien deres, for så å se disse fantastiske bildene. Bra jobba!!

 6. Benedikte Bull:

  NYDELIGE BILDER! Dette var utrolig bra. Elsker å se på bryllupsbildene dine, gir en så enormt lykkelig følelse! :) Forresten, noe jeg har lurt på er om du bruker ekstern blitz eller et utrolig lyssterkt objektiv når du tar bryllupsbilder? Du får et helt amazing lys i bildene og kunne gjerne trengt litt tips om hvordan man får lyset så bra siden jeg selv skal fotografere bryllup om ikke så altfor lenge.. :)

  sv: Tusen takk for den herlige kommentaren! Er kjempe trivelig å få slike flotte kommentarer, men det betyr på en måte mer når det kommer fra en som virkelig vet hva han snakker om. Takk! :)

 7. Ruben Hestholm:

  Det er en like stor fornøyelse å se bildene dine hver eneste gang! Det er helt rått å se hvordan du har kontoll på og bruker lyset!

  I beste facebook stil…. LIKER!

 8. Maiken:

  Igjen, fantastiske bilder!! Du får med de små øyeblikkene som er så herlige!
  /tuusen takk! Herrelighet, det er jo utrolig hyggelig å høre, også fra en som virker så erfaren og flink! :)

 9. Terje Aamodt:

  superfine bilder Henrik:-)

 10. PhotoMo:

  Ubeskrivelig fint…again and again and again :-)

 11. Sunniva:

  Du er så fantastisk flink, Henrik! Har fulgt bloggen din lenge nå, og blir like imponert hver gang jeg ser nye bilder. Synes det er flott at du tar deg tid til å hjelpe andre, det er det ikke mange i dette gamet som gidder!

 12. Lisa:

  You rock Henrik! These are beautiful- you so know how to capture the beauty and emotion of the couple’s special day!

 13. Charlotte:

  Blir så glad av å se bildene dine. Du er så flink til å vise frem det beste fra ett bryllup, alle smilene, hvor glade de er og jeg kan nesten kjenne stemningen. Dritbra!